habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gündemdeki tartışmaya Çorum örneği

YAŞAM

Türkiye gündeminde tartışılan İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde Çorum Millet Bahçesi’nden esinlenilmesi dikkat çekti.

MUSTAFA DEMİRER

Türkiye gündeminde tartışılan İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde Çorum Millet Bahçesi’nden esinlenilmesi dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin sıcak gündemi haline gelen Atatürk Havalimanı yerine yapılacak millet bahçesinin proje videosunu paylaştı. Erdoğan paylaşımında, “Atatürk Havalimanı millet bahçesinin tamamlandığında nasıl olacağına kısaca bir göz atalım...” ifadelerine yer verdi.

İSTANBUL’A NEFES ALDIRACAK DEV PROJE

İstanbul’a nefes aldıracak dev millet bahçesi projesi videosunun ilk 4 saniyelik kısmında Çorum Belediyesi’nin hizmete açtığı ‘Millet Bahçesi’ görüntüleri yer aldı.

KÜLCÜ DE DİKKAT ÇEKTİ

Bu arada eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, aynı konuya dikkat çekerek yaptığı paylaşımda; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı yerine yapılacak Millet Bahçesinin örneklerle anlatıldığı bir video paylaştı. İzleyin bakalım, en başta neresi var? Bir eserimizin daha örnek proje olarak Türkiye’ye sunulmasından çalışma arkadaşlarım adına onur duydum.” ifadelerine yer verdi.

KÜLCÜ BAŞLATTI, GÜL DEVAM ETTİRDİ, AŞGIN TAMAMLADI

Hatırlanacağı üzere Çorum Millet Bahçesi ‘Kent Park’ adıyla eski başkan Muzaffer Külcü döneminde başlatıldı. İnşaat ilerken müteahhit iş bıraktı ve yeniden ihale edildi. Külcü’nün görevden ayrılmasından sonra ara dönemde başkan seçilen Zeki Gül, yarım kalan Millet Bahçesi’ni bazı eksikliklerle beraber bitme aşamasına getirdi. Daha sonra göreve gelen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, kente nefes aldıran ve yoğun ilgi gören modern millet bahçesinin kalan tüm eksiklerini giderdi, hem bahçeyi hem de sosyal tesisleri devreye alarak hemşehrilerinin istifadesine sundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaştığı o tanıtım videosunun linki: https://twitter.com/i/status/1526949282267414533

Yorumlar (18)

VATANDAŞ 2 Yıl Önce

sayın külcü başkanım yanlış yaptın böyle herkesin faydalandığı misal gösterdiği proje yerine iki çadırdan bi obada sen yapsaydın daha makbule geçiyomuş oba.

Oy yok 2 Yıl Önce

Külcünün külü bile olamaz verdiğiniz isimler.

şerife 2 Yıl Önce

Aşgın in kentparkla ilgisi sadece tabelasını millet bahçesi olarak degistirmesidir

Sarışın 2 Yıl Önce

Nasıl yani millet bahçemizi mi çalmışlar

Çorum 19 2 Yıl Önce

Kendi kendine propaganda ya devam ver mehteri

Gurbetçi 2 Yıl Önce

Muzaffer külcü Yargıtay'daki dosyayi neden saklatiyor??hapse girmekten korkmasın eşittir herkes

Milletin yakasindan dusun 2 Yıl Önce

Allah akil fikir versin. Sen sirf yeni havaalanina yolcu gitsin , isletmeci mutehaait para kazansin diye Istanbul'un en merkezi yerindeki Ataturk Hava Limani'ni sok , boz parcala sonra millet bahcesi yapacagim de. Bu kadar mi bir ulkeye zarar verilir. Millet bahcesi yapilacak yer mi yok. Ya da istanbullu nefes almak icin Ataturk Hava Limani'na mi gelecek. Gun gelecek bunlarin ahi sizden cikacak. Yazik guzelim ulkeyi ne hale getirdiler. En az 50 yil geri gittik. Egitim sifir, uretim sifir , tarim sifir. Varsa yoksa beton , bina , insaat.

Havayi alicaksiniz 2 Yıl Önce

Istanbulun her tarafi deniz, millet bahcesi yapacaklari yere yakin Buyukcekmece ve Kucukcekmece gölleri var. Bu beton asiklari millet bahcesine yapay golet yapacaklar millet nefes alsin , hava alsin diye. Ilk secimde millet size hava aldirmasin dikkat edin.

Ahmet 2 Yıl Önce

Bizim denizimiz olsa, yapay gölet yapmazdık heralde. Niye İstanbul bizi örnek alacak? En değerli tarım arazisine park yaptık, yeri yanlış üstelik. Çimento yerine park yapılsa daha uygundur.

Çorum 19 2 Yıl Önce

Oradaki pistleri Çorum millet bahçesine getirsinler havalimanına da kavusulmus olur komiki sehirler

xf 2 Yıl Önce

orası Millet Bahçesi değil Kentpark tır. adının değiştirilmesi taMAMEN YANLIŞTIR. mİLLET BAHÇELERİ DEVLET ELİYLE YAPILMIŞ YERLERDİR. ÇOĞUNLUKLA. KENT PARK İSE BELEDİYE BÜTÇESİYLE YAPILMIŞTIR. İSİM DEĞİŞTİRİLMESİ İŞLE DEVLETİN BURAYA YATIRIM YAPTIĞI ALGISI OLUŞMAKTADIR. STADYUM DA SADECE ÇORUM DA BELEDİYE TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.

gökhan 2 Yıl Önce

bazı yorumcularda axayıp en merkezi yere millet bahcesi yap diyor sobrada millet taa orayamı gidecek diyor karar ver merkezimi değilmi

Yesevi 2 Yıl Önce

Herkes ucuz kahramanlık pesinde.

Şenol Yücel 2 Yıl Önce

Çorum'a Nejdet dikenden beriki yöneticilerin Çorum'a yaptıkları ihanetten başka bir şey değildir Çorum ovasin batirdilar devrem bölgesini yerleşme acdilar bunun acıların birini gördüm tarım Çorum merkezinde bitti depremmide düşünmekte istemiyor aynısı hastane işi gibi olacak tarlar ev oldu çocuklar iniz sebep olan lar yuh diyecek

Çorumlu 2 Yıl Önce

Millet bahçesine kimler gidiyorbir araştırın sevgilisini alan arkadaşını alan ??? Millet bahçesine gidiyor kaç aile gidiyor en verimli araziyi mahvettiniz eserinizle övunun fabrikaları olanı yıkayınız veya sattınız ????????????????????

Çorumlu 2 Yıl Önce

Keşke modern tarım adına birşeyler yapılsaydı .insanlara tarımın en verimli şekilde yapılması için eğitimler verilseydi .yurtdışında bunun örneklerini görüyoruz .böylesine dümdüz bir araziyi park yapmak akıl alır değil ayrıca çorumun dışı .bi sıklık parkı ya da itfaiye parkı kadar bile rağbet görmedi koca alana milyarmarca para harcandı .o parklara iyileştirme yapılıp böylesine güzel bi arazıi değerlendirilseydi daha iyi olurdu

Yasin 2 Yıl Önce

Zeki Gül belediye bütçesinden kahve dağıtsın bakalım. Milletin parası ile ağalık kol.

Doğrucu 2 Yıl Önce

Yok ovaşmış yok tarım dolatimiz var yurt dışından alırız bir seferde yapılanı takdir edin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.