Keşif bekleyen saklı cennet

Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı Karalargüney köyündeki Gölbel Yaylası ve Gölbel Göleti, doğal haliyle görenleri hayran bırakıyor.

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:04
Keşif bekleyen saklı cennet

Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı Karalargüney köyündeki Gölbel Yaylası ve Gölbel Göleti, doğal haliyle görenleri hayran bırakıyor.

'Saklı cennet' diye adlandırılan ve dağlık Karalargüney köyünde bulunan Gölbel Yaylası, uzaklığı ve zorlu ulaşım şartları nedeniyle şimdiye kadar yeterince keşfedilemedi.

Sadece yöre halkının bildiği eşsiz güzellikteki bölge, gür ormanları ve ilginç göletiyle görenleri şaşırtıyor.

Görünümüyle Trabzon’daki Uzungölü andıran Gölbel’de yayla ve göletin birlikte olması doyumsuz bir manzara oluşturuyor.

Gölbel Göleti, yayla sakinlerinin hayatını kolaylaştıran bir su kaynağı olmasının yanı sıra, doğa severler için de eşsiz bir manzara sunuyor.
Gölet, çevresindeki gür ormanların yansımasıyla birlikte turkuaz ve yeşilin tonlarını bünyesinde barındırıyor. Bu muhteşem manzara, doğa yürüyüşleri, kamp ve piknik gibi aktiviteler için ideal bir ortam sunuyor.

x

Son Güncelleme: 02.05.2024 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAm 2024-05-02 11:42:04

Aman kimse bilmesin boyle kalsin Turizne acilirsa dogallik mogallik kalmaz bizim insanimiz eline gecen guzelligin degerini bilecek koruyacak cinsten henuz degil

Avatar
vatandaş 2024-05-02 12:29:58

Kimse görmesin keşfetmesin doğal haliyle kalsın. San oralara beton binalar dikilmesin. 30 yıl öncesinin uzun gölü bambaşkaydı. Şimdi beton binalar dikilerek hiç bir özelliği kalmamış. Sakın trabzondaki uzun göle dönmesin

Avatar
Doğan Uygun 2024-05-02 14:01:50

Keşfedilsinde imara açılıp peşkeş mi çekilsin ? Bırakın böyle kalsın