habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilipli Atıf Hoca anılacak

YAŞAM

İskilipli Atıf Hoca şehadetinin 97'inci sene-i devriyesinde memleketi Çorum'un İskilip ilçesinde anılacak.

İskilipli Atıf Hoca şehadetinin 97'inci sene-i devriyesinde memleketi Çorum'un İskilip ilçesinde anılacak.

Atıf Der'in organize ettiği Şehadetinin 97. Yılında Medreseden Darğacına; İskilipli Atıf Hoca' başlıklı anma programı, 4 Şubat 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Anma programı kapsamında İskilipli Atıf Hoca'nın kabri başında Kur'an-ı Kerim tilaveti, dua programı ile yapılacak. Akabinde öğle namazında İskilip Ulu Cami'de mevlidi şerif okunacak.

Yorumlar (40)

Ali 1 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, İskilip in yetiştirdiği alimlerdendi.

Secahattin gül 1 Yıl Önce

sayın valimizi bu törende görmek isteriz

Hedef 5071 1 Yıl Önce

Ne yapmış bu hoca?? Bizim dedelerimiz cephede can verirken kendisi hangi cephede düşmana kurşun atmış?

Kadir 1 Yıl Önce

Yeter artık nemalandığınız.. Herşeyi kendi ikbaliniz için yaptığınız o kadar aşikar ki Nefret ediyorum sizin gibilerden..

Mithat 1 Yıl Önce

Milli mücadele düşmanı bu zata neden şehit deniliyor devlet düşmanı yezit

Ahmet 1 Yıl Önce

Mithat efendi terbiyeni takın, yezid senin babandır, Hoca bu ulkenin gerçeğidir ve gerçek bir Kuvvayi Milliyecidir, aç gerçek tarihi oku, kafanız afyonlanmis

Kadire cevap 1 Yıl Önce

Olum kin ve nefret hem gunah, hemde ayıp, yakışıyor mu senin gibi gence, biraz tarih okuman lazım, yalnız tek taraflı değil, nefretin gider o zaman, mutedil ol

Hain 1 Yıl Önce

Sırf cumhuriyet ve ATATURK düşmanları bu haine sahip çıkıyor. İskilip gibi güzel ilçemizin, Aksemseddin'in memleketinin bu yobaz hain ile anılması ne kadar vahim. Bir de mevlid okutacaklarmis haine. Vali bey ve Erol Kavuncu'ya on saflardan yer ayırmayı unutmayın.

İskilip 1 Yıl Önce

Atıf hoca, Fatih başmuderrisi, Kabataş Lisesi Arapça öğretmeni ve Darulfununun (YÖK) un başkanı ve Şeyhülislam Mustafa Sabri nin evrakıni imzalamayan bir milliyetçi.

Fikret 1 Yıl Önce

Beyler İskilip den hain çıkmaz, boşuna saçınızı başınızı yolmayin, internetten girin bakın 150 kisilik hainler listesinde tek bir İskilip li yoktur.

Süleyman 1 Yıl Önce

Atıf Hoca ya hakaret edenin icabina bakarız, bilmeden cahilce yazanlara duyurulur, Sinan M gibi sahte, çakma tarihcilere kimse inanmıyor.

Haine cevap 1 Yıl Önce

İskilip den hain çıkmaz, haini Hdp ile ortak olanlarda ara, 1034 yazılı vakit gazetesindeki tekzip, Atıf Hocanin haklı oldugunu gösterir, Hain dediğin insan Fatih Başmuderrisi, Kabataş Lisesi Arapça öğretmeni ve Darulfununun Başkanı, senin anlayacan şimdiki Yök un başkanı, halaa Çorum dan böyle bir insan çıkarmadınız.

Hasan 1 Yıl Önce

Hocamın makamı cennet, makamı alii olsun İnşAllah, terbiyesizlik etmeyelim lütfen, davası ugrunda canını feda edenlere rahmet olsun.

Kapakçı 1 Yıl Önce

Kendini bilmez tehdit ediyor,icabına bakıyor.Gazeteci denen zat bunu yorum diye yayınlıyor.Memleketi satmanın muhahkak bedeli olacak.Yaşasın bağımsız demokratik laik TÜRKİYE CUMHURIYETİ.

Çorum lu 1 Yıl Önce

Milli mücadelede tüm ümmet mücadele etti, senin deden belki asker kaçağıydi boş teneke gibi tangirdama, sen Atıf Hoca gibi alimin elinin kılı olamazsın, hadi oradan

Kadire cevap 1 Yıl Önce

Ben bu isim üzerinden kendine ikbal hazırlayan zevatadır sözüm..

Kaşık ci 1 Yıl Önce

Haddini bil efendi, Türkiye Cumhuriyeti herkesin ortak paydası, bu tip konularla bölücülük yapıyorsun, din, iman, ahlak herkesde olması gereken meziyetler, sen hdp ile ittifak edenlere ayna tut, kendini goreceksin

Hedef 2071 1 Yıl Önce

Olum sen dedeni bırak askerlik yaptin mı, boş lakırtı ya bu milletin karnı tok, biraz tarih oku cehaletin gitsin, Sinan Meydan gibi ne olduğu belli olmayandan okursan böyle boş ve cahilce yazarsın, senin gibiler hocanın elinin kılı olamazsın, adam dönemin Yök Başkanı pozisyonunda, Fatih Başmuderrisi, Kabataş Lisesi Arapça öğretmeni, daha yazayım, utanmazsan

Kadirr 1 Yıl Önce

Olum işin gücün siyaset ve menfaat, sizin bundan başka işlere kafanız basmıyor herhalde, para ve şöhret gözünü bürümüş, yazık

Hedef 2071 1 Yıl Önce

Olum sen dedeni bırak askerlik yaptin mı, boş lakırtı ya bu milletin karnı tok, biraz tarih oku cehaletin gitsin, Sinan Meydan gibi ne olduğu belli olmayandan okursan böyle boş ve cahilce yazarsın, senin gibiler hocanın elinin kılı olamazsın, adam dönemin Yök Başkanı pozisyonunda, Fatih Başmuderrisi, Kabataş Lisesi Arapça öğretmeni, daha yazayım, utanmazsan

Kule... 1 Yıl Önce

DEVLET KAYITLARINDA BU DENSİZ HAİN OLARAK ASILDI. DEVLET KAYITLARI YALAN SÖYLEMEZ.OYSA MEZARI YALAN, BİRİNİ BURAYA GETİRİP DEFNETTİLER.UYDURUK ŞEHİT.TARİKATI KİMİSE ONLAR HÂLEN CUMHURİYET VE ATATÜRK DÜŞMANI DEVAM EDİYOR.BU ÜLKEYE HİZMETLERİ TAMAMEN GÖSTERMELİK.

Vatandaş 1 Yıl Önce

ATIF HOCANIN ASKERLERİYİZ

sadık sadık 1 Yıl Önce

şeriatın kestiği parmak açımaz rahat duraymış çumhuriyet ve laiklik birilerini rahatsızmı ediyor

Hacı Nuri 1 Yıl Önce

Bizim dedelerimiz bağımsızlık için savaşıp kanlarını akıtırken, bu şahıs Yunanların tarafından yer almış bir vatan hainidir.

Rumuz değiştiren aynı yorumcuya 1 Yıl Önce

Yorumlardan şunu anladım. Akif denen vatan hainini öven ve seven bir kişi var. Rumuzunu değiştirip değiştirip millete yorum yaziyo. Neymiş Akif Yok başkanıymis, ulan cahil o zamanlar Osmanlı parçalanmış, ingilizler her yere adamlarını yerleştirmiş, biri de Akif hainidir. Hala burda boş boş konuşuyor. Sinan Meydan'a laf atıyor. Okudun mu Sinan Meyda'nin bir tek kitabını da konuşuyon, zamaninda bunların tarihçisi Fesli Kadir, hocaları fetö sumuklusuydu, ne beklenir bu cahillerden. Ayrıca zamanında hdpkk ile açılım saçılım, yapıp beraber barış süreci yürüten, çadırda mahkeme kurup terörist affeden senin zihniyetin ve oy verdiğin partinin adamlarıydi. Bu da kapak olsun, çeneni de kapa artik

RUMUZCU 1 Yıl Önce

Hakikaten sen tam bir ...., daha Atıf mı, Akif mi bunu anlamak ve yazmaktan acizsin, sen hocanın elinin kılı olamazsın, o sümüklü de .... geberemedi sürünsünde görelim, Sinan ... kitabını okusan Atıf hocaya, Akif demezdin, Cahil ve okuma yoksunu olduğun meydana çıkardı, Allah adamı işde böyle rezil eder, parmağı yokki gözüne soksa, editör bey boyle cahillere lutfen yer vermeyin, bunlar ardını yıkarken önünü kirleten çocuklar..

mustafa çağdaş 1 Yıl Önce

şehadet bir çağrıdır nesillere çağlara şehadeti kutlu olsun idam kararı veren mahkeme heyetininda ateşi bol olsun

Kuleli 1 Yıl Önce

Hakim bulunmayan, 3 ali mahkeme kararı mı devlet kararı, hadi oradan, sizin tabirinizle bunun adı Yargısız İnfaz dır bilesin, öyle sallamayla olmuyor, Ankara İstiklal Mahkeme Zabıtlari kamuoyuna sunuldu, aç oku, ona göre yorum yaz. Ölenin arkasından konuşmak cok ayip ve günah.

Çorum Akıncılar 1 Yıl Önce

Allahhın rahmeti üzerine olsun

Sukut 1 Yıl Önce

bir müslümanı katlettinin Allahda sizi kahretsin iskilipli atıf yolun yolumuzdur

mustafa çağdaş 1 Yıl Önce

ey şehir yolun yolumuz davan davamızdır

Akıncı 1 Yıl Önce

tüm zalimlere inat yaşasın şehadet kahrolsun islam düşmanları

atıflar ölmez 1 Yıl Önce

ey şehit izcilerin davanı sürdürmeye devam edecek zalimler istemese bile

basiretsizler 1 Yıl Önce

İngilizin kıyafetini italyanın kanunlarını vatanperverlik sayanlar buna itiraz eden şehit iskilipli atıf hocayı hainlikle suçluyor yazık bunlarda utanmada yok

Trol gör bunu 1 Yıl Önce

Bir tane trol var. Rumuz değiştirip değiştirip yorum yaziyo. Şuanda forumda Atıf hayranı tek bur kişi var. O da troll. Hain la işte, hain hain hain..

Secaatin gül 1 Yıl Önce

İskilipli hoca vatan hayinidir .

Trole el cevap 1 Yıl Önce

Hani hak hukuk adalet, adalet herkese lazım. Hakimi olmayan mahkemede yargila as sonra adaletden bahset, hadi ordan, bu memleket senin malın degil, Cumhuriyeti hep beraber kurduk, hepimizin, sözümüz sonradan ihanet edenlere, alimi ulemayi asanlara, yargısız infaz yapanlara, tarihine isdipdat diye hakaret edenlere, yazıklar olsun, trolicenin kim oldugunu gördün, aynayı tut kendine eyice görürsün

Çorum dan hain çıkmaz 1 Yıl Önce

Devletin 150 kişilik hain listesi var, tbmm den onaylı liste, aç bak, bir tane Çorum lu hain yok, oku iyice, sonra yorum yaz, yazdığına okuduktan sonra utanırsın. Ölü arkasından konuşmak günah be oğlum.

Kule... 1 Yıl Önce

Böyle yorumlara ancak çüşşşş denir. Samimiyetsiz, yalan ve bilgisiz yorumlarda art niyet olduğu hemen belli oluyor ve beyinsizlerde hemen inanıyor. İnsanlar haddini bilmeli.

Kule... 1 Yıl Önce

Atıf denen hainin askeriyiz diye yorum yazan beyinsiz.... Milletin evlatları emperyalistle/ Yunanla savaşırken Atıf denen haşlama da Yunanla birlikteydi ve sen bunu bilmiyorsan beynini kontrol etmen lazım.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.