habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kar alarmı

YAŞAM

Meteorolojinin geçtiği rapora göre Çorum’un da yer aldığı 30'dan fazla ilde kar yağışı bekleniyor.

Türkiye'nin kıyı illerinde şiddetli yağmur ve fırtına etkili olurken İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Yarın daha geniş bir bölgede başlayacak olan kar yağışı okulları tatil ettirecek kadar etkili olacak. Meteorolojinin geçtiği rapora göre kar yağışı 3 gün sürecek ve cumaya kadar Çorum’un da yer aldığı 30'dan fazla ilde kar yağışı bekleniyor.

Kar yağışı 3 gün kar boyunca şu illeri etkileyecek : Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak. Ülkenin batı kesimlerinde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (1)

Karcı 5 Yıl Önce

Uzun zamandır Çorum'a kar yağmasını bekliyorum. Özledik yahu, şehrimize ayrı bir güzellik katıyor. Tabi ki Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun. Özellikle sokakta yaşayan hayvanlara da evimizdeki yemeklerden biraz pay ayırırsak, onların da hayattaki varlığına bir katkı sağlamış oluruz. NOT: Araba Kullanmayı Beceremeyenler Kar Yağınca Arabanın Anahtarını Bile Eline ALMASIN!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.