habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kömürcüler de doğalgaz istedi

YAŞAM

Çorum İskilip İş Adamları Derneği (İSKİAD) yönetimi, ilçeye yeni atanan Kaymakam Şuayip Gürsoy'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.


Çorum İskilip İş Adamları Derneği (İSKİAD) yönetimi, ilçeye yeni atanan Kaymakam Şuayip Gürsoy'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

İskilip İş Adamları Derneği Başkanı Necati Tatar, ziyarette derneğin faaliyetleri hakkında Kaymakam Gürsoy'a bilgi verdi. Tatar,"Derneğimizin kuruluş amaçları arasında bilgi çağının başladığı bu dönemde mesleki bilgiyi artırmak, organizasyon yapılarının kuvvetli, yöneticilerinin kaliteli ve yeterli bir konuma getirilmesinde dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak ve üyelerinin yurtiçi ve yurtdışında bulunabilmelerine imkan sağlayacak şekilde bilgi aktarımı ve iş bağlantısı kurmalarına yönelik temaslar gerçekleştirmektir. Bu kapsamda da yurt içi ve yurt dışına kültürel ve iş odaklı çeşitli geziler düzenledik. Dernek üyelerimiz bu gezilere büyük bir ilgi gösterdi." dedi.

Necati Tatar İskilip'te devam eden doğalgaz çalışmalarını sağlık ve ekonomik getirilerinden dolayı desteklediklerini de ifade etti. Dernek yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda da kömür ocağı işletmecisi Mehmet Yılmaz da, "Doğalgazın ilçeye gelmesinin sağlıklı nesillerin yetişmesine ve mutfak ekonomisine katkısı olacağından dolayı, kömürcüyüm ama doğalgaz çalışmalarını destekliyorum." diye konuştu.

İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy da İSKİAD gibi bir sivil toplum örgütünü ağırlamaktan memnun olduğunu ifade ederek,"Kaymakamlık olarak bizde kanunlar çerçevesinde ilçenin ekonomik sosyal ve kültürel alanlarda kalkınması güzelleşmesi için yapılan bütün işlerin destekçisi olacağız." şeklinde konuştu.

(Cihan)






Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.