habercim19.com özgür haber özgür yorum

Komutanlardan duygulandıran ziyaret

YAŞAM

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Şehit Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı'nın ailesine komutanları ve silah arkadaşlarından duygulandıran destek geldi.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Şehit Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı'nın ailesine komutanları ve silah arkadaşlarından duygulandıran destek geldi.

Şehit Uçakcı'nın komutanları ve silah arkadaşları şehit ailesine maddi ve manevi katkıda bulundular.

Suriye'nin İdlib şehrinde Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanıp, tedavi gördüğü GATA'da 17 günlük yaşam mücadelesini kaybedere, şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Uçakcı’nın ailesini komutanları ve silah arkadaşları ile birlikte Garnizon Komutanı Asteğmen Fehmi Keskin, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Seyfi Keyvanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyarette şehidimiz için Kuran-ı Kerim okutuldu.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette komutanları ve silah arkadaşları şehidimizin annesi, kardeşleri ve dayısı ile görüşüp, başsağlığı dileklerini ilettiler. Şehidimizin silah arkadaşları “Bizler de sizlerin evlatlarıyız. Şehidimizin annesi de bizlerin annesidir. Elini öpüp, yayında olduğumuzu hissettirmek için ziyarette bulunmak istedik” dediler.

Daha sonra köyde medfun bulunan şehit kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.