habercim19.com özgür haber özgür yorum

Maskeler Belediye’den

YAŞAM

Çorum Belediyesi, merkezde kurulacak Pazar yerlerinde maskesi olmayanlara maske verileceğini duyurdu.

Çorum Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında merkezde kurulacak semt pazarlarında maskesi olmayanlara maske verileceğini duyurdu.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Pazar, market ve otobüslerde maske takmak zorunda. Maskesi olmayanlara semt pazarlarında maskeler bizden. Yeter ki siz sağlıklı kalın, biz bize yeteriz.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (13)

Ahmet 4 Yıl Önce

Beklenen haberdi, tebrikler.

güzel 4 Yıl Önce

güzel cok yerinde bir hizmet ancak yetkililerden temizli ürünleri satan satılan yerlerdeki faiş fiyatlarada bir göz atsınlar ne şekilde yapıldığı belli olmayan ürünler satılmakta bezden güya maske fiyat tane 4.50 5.00 7.500 diyorlar insanlar ne anlar bu fırsatcılıktan haram be kardesim butun malına mülküne haram karıştırıyorsunuz el insaf

Teşekkürler 4 Yıl Önce

Yetmez ama evet teşekkürler :)

Binevler 4 Yıl Önce

Belediyenin bütcesinden seçim calismasi olarak KAHVE Dagitilmasindan.Halkin boyle bir zor doneminde maske dagitilmasi yerinde olmus.TEBRİKLER SAYİN BASKANİM

tolga 4 Yıl Önce

böyle şeyleri daha çok görmek isteriz.. böyle durumlarda ilk düşünen ilk uygulayan çorum olmalı...

tolga 4 Yıl Önce

Birde bu günlerde işini kaybeden ve zor durumda olanlar evine ekmek götüremeyenler için fırınlarda uygulanan askıda ekmek var uygulaması pazar yerleri içinde yapılsa.. bir tezgah oluşturulsa buraya insanlar ve pazarcılar poşetler içinde sebze meyve bıraksalar da ihtiyaç sahipleri alsa.. güzel olmaz mı?

Mahir odabaşı 4 Yıl Önce

Olması gereken....Tebrik ediyorum.... standlar kurup ücret mukabili satılabilir. .. Vatandaş kolayca makul ücrete alsın. ..

Giray 4 Yıl Önce

Duydum ki cemaatler maske dikip satmaya başlamışlar.Böyle fırsatçılara da denetim lütfen

Vatan 4 Yıl Önce

Temizlik işçilerine veriliyormu

Önce CHP 4 Yıl Önce

Bu uygulamayı haftalar önce chp li belediyeler yaptıktan sonra, erdoğan ak belediyelere talimat verdi ve corum da o yüzden yapti. Chp li belediyeleri tebrik ediyorum

Mertçe 4 Yıl Önce

Maske için pazara gitmek(Pazara gidemeyenler ne yapacak. Birde pazara gidildiğinde maske almak için oluşacak kalabalık tehlike değil mi?) bravo doğrusu çok akıllıca. Hani PTT maske getirecekti evlere PTT'nin sitesine girilmiyor bile. Yazık bu millet bunu haketmiyor.

osman demir 4 Yıl Önce

herkes devlet memuru değil...bu günlerde kaç kişi işsiz kaldı. hala ücretli olsun demek ne akıl

önce chp diyen vatandaşa 4 Yıl Önce

imamoğlunuz 81liralık yardım paketini millete 150 liraya itelerken bursa büyükşehir bedavaya koliler dağıtıyor.Bu ülkeye birçok sosyal devlet anlayışını da(fakirlik maaşı ücretsiz tedavi ücretsiz ilaç belediye aracılığı ile ev temizliği aş evleri mor taksi ptt maaşı ayağına getirme) heykelcilik belediyeciliğinin de kimin yaptığı belli.Yerli arabanın prototipi ile dalga geçenler daha yardım kolisinin prototipini yapamadı:)))

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.