habercim19.com özgür haber özgür yorum

Muharrem Öztürk vefat etti

YAŞAM

Çorum Terminali’nde uzun yıllar şehirler arası otobüs firmalarında yönetici ola,rak çalışan Muharrem Öztürk vefat etti.

Çorum Terminali’nde uzun yıllar şehirler arası otobüs firmalarında yönetici olarak çalışan Muharrem Öztürk (69) vefat etti. Yaklaşık bir haftadır koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi gören Muharrem Öztürk, dün saat 19,30’da tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Merhumun cenazesi bugün saat 16,00’da Ulu Mezarlık’ta kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yorumlar (4)

Ahmet 4 Yıl Önce

Çorum otobüscülüğünde çok emeği vardır. Şimdi Çorum otobüscülüğü kartellerin elinde çırpınıyor. Karteller komisyon, ikram parası,kostüm parası, mazot şuradan alacaksın parası, 45 günlük çek parası, şu tesiste duracaksın hanutunu ben alacağım parası, denetim parası, isim hakkı parası, bilmem ne parası, zart parası zurt parası otobüsün yarısından fazlasına ortak çok yazık. Çorum otobüscülüğü bitmiş. Doğrusunu söylemek gerekirse HATTUSAS ı özledik, LİDER TURİZM i özledik, ÇORUM ÖZLER i özledik, ÇORUM SEYAHAT i özledik, ÖZ ÇORUMLU yu özledik. Çorumlu aklını kullan. Kendi özüne dön yerli firmayı destekle, birlik ol ve kartelin pençesinden kurtul.

Muharrem Öztürk 4 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Çok yardımlarını gördük, iyi insandı.

yolcu 4 Yıl Önce

bu firmalarla senelerce destek verib yolculuk yaptık,otobüs hareket ettikten kısa süre sonra su isteyen müşterye hakaret eden muavini unutmadık.yolcuyu yolda bırakıp perİşan edenleri unutmadık.yabancı yerli farketmez kim iyi hizmet ederse ona gideriz

Otobüs aşkı 4 Yıl Önce

Mekanı cennet olsun adam gibi adamdı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.