habercim19.com özgür haber özgür yorum

Nevşehir’den sonra ikinciyiz

YAŞAM

Apartman ve site aidatlarına ilişkin 2022 yılına ait verilere göre, en düşük site aidatlar ise Nevşehir ve Çorum'da görüldü.

Konut fiyatlarında ve kiralarda yaşanan artışa yönelik tartışmalar sürerken, apartman ve site aidatlarına ilişkin 2022 yılına ait veriler yayımlandı.

Rapora göre, Türkiye'de en az aidat ödeyen ikinci il Çorum oldu. Site aidatları 2022’de, bir önceki yıla kıyasla %83 arttı.

En yüksek site aidatları sırasıyla Muğla, İstanbul ve Ankara’da görülürken, en düşük site aidatları ise Nevşehir ve Çorum'da görüldü. Çorum'da ortalama site aidatları 105, 83 lira olarak açıklandı.

Yorumlar (2)

kenan 1 Yıl Önce

Çorum siteleşmeli. Sitelerde ne var? Güvenlik, çoçuk oyun alanları, alitli eksersiz alanları, oturma alanları yürüyüş perkurları, her sitenin çöp konteynırı, belediye sitelerden geri dönüşümleri toplar vermeyenlenden ( topyamayanlara ceza verir) topyama yönünde telkinlerde bulunur. Çoruma bakalım kimseşi kücamsemiyoruz. çöp kabinlerinin ağzı kapanmaz 5 dk bir motorlu geneli göçmen kişiler kağıt, plastik topluyorlar Milli servet geri dönüşümi önem verelim belediye tedbir almalı. site yönetimi şehir yönetimi diyalog sıkı olur. büyük avantajı da otopark SİTELEŞMELİYİZ.

vatandaş 1 Yıl Önce

Maalesef Çorum ve İlçelerdeki apartmanlar site şeklinde değiller. Son zamanlarda cüz-i miktarda siteleşme var, yeterli değil. apartmanlarda yönetim apartman sakinlerince yapılıyor. Bahçesi olmayan, otoparkı olmayan, oturma alanları olamayan binaların aidat giderleri de çok az oluyor. sadece ortak merdiven asansör merdivenlerin elektrik giderleri oluyor. Bu yüzden aidatların yüksek olması beklenemez.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.