habercim19.com özgür haber özgür yorum

O direk kaldırılacak

YAŞAM

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, yolun ortasında kaldığı için trafik güvenliğini tehlikeye düşüren elektrik direkleri ile ilgili valilik açıklama yaptı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, yolun ortasında kaldığı için trafik güvenliğini tehlikeye düşüren elektrik direkleri ile ilgili valilik açıklama yaptı.

Konuya ilişkin Valilik’ten yapılan açıklama da, “Sungurlu ilçesi 7. Cadde üzerinde bulunan 153076- 153077 153078 numaralı direklerin deplase işlemlerinin YEDAŞ’ın 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde olduğu, malzeme temini ve iş planlamasına göre 2023 yılı Ocak ayı içerisinde deplase işlemlerinin yapılmasının planlandığı anlaşılmıştır” ifadelerine yer verildi.


İHA

Yorumlar (7)

Çorumsuz 1 Yıl Önce

Şey diyor musun habercim, "İHA ne büyük haberci platform ya" falan? "Sungurlu'da yol ortasındaki direği kaldırtıyor. Biz de işte böyle..." gibi düşünüyor musun kendi kendine.. Deme boşver.

ali rıza 1 Yıl Önce

yanındaki dere daha tehlikeli kenar korkuluk yok sel gelse sungurlu için büyük tehlike

bir bilen 1 Yıl Önce

sen ne hazımsız adamsın...

Salih 1 Yıl Önce

Çorum il merkezinin kenar mahallelerinde buna benze onlarca direk var

Çorumsuz 1 Yıl Önce

)) Aşkolsun ya Bilencim. Neyimi gördün? Çorum merkez böyle usulsüz yollarla doluyken, merkezden idare edilen 'haber' sayfasının, İHA'dan Sungurludaki yolun haberini çekip süreci gayet güzel takip etmesine hayıflanmakla, hazım sorunum arasında nasıl bağ kurdun onu da anlamadım ama canın sağolsun.

Çorumsuz 1 Yıl Önce

Böyle yazmayın, "bilen"ler kızıyor. Üstelik öyle haberler başkanı üzmesin? Ne haber yapsınlar yani, merkezin usulsüz plansız yol, mahalle düzenlerini; yol ortasında araç parklarını; hava kirliliğini falan mı yazsınlar haber diye? Ne gerek var?

Halk 1 Yıl Önce

Bu yol direkt cumartesi pazarına çıkıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.