habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şentop paylaştı

YAŞAM

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Dünya Çay Günü’nde Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın da yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Dünya Çay Günü’nde milli içeceğimiz çaya dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın da bulunduğu fotoğrafla paylaşım yapan TBMM Başkanı Şentop, “Arkadaşlarla oturulan bir masada, bir de cam bardakta, iyi demlenmiş çay varsa... Hayatın kıymeti işte oradadır.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da, ayrı fotoğrafı alıntılayarak “Bizde çay beraberliktir, sıcak ve samimi sohbetlerin vazgeçilmezidir. Çay tadında TBMM Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop Hocamızla bir sohbet gerçekleştirdik.”dedi.

Yorumlar (5)

Koy yanarken ..... sacini tararmiş 2 Yıl Önce

Koy yanarken , .... saçini tararmis. Sunlardaki keyfe bak. Ulke yangin yeri beyefendilerin derdi çay keyfi. A.S. Ceylan Corum'da torpil ile liyakatsiz yerlestirdigin kisilerin hesabini nasil vereceksin. Millet kpps ile atanmaya calisirken kac kisiyi ise aldirdin. Genclik Spora yerlestirdiklerin kisilerden baslayabilirsin. Ama zamani gelince bunlarin hepsini soracaklar

çorumlu az da olsa sorumlu 2 Yıl Önce

Evet ya çok uzun zamandır beklediğimiz bir haberdi.

Çorumlu 2 Yıl Önce

Keyifler yerinde..

Ahmet 2 Yıl Önce

Millet ekmek derdinde, ekmeği aslanın midesine sokanlar da goygoy...

Çorum'lu 2 Yıl Önce

Fotoğraf çektirip çektirip servis ediyorlar. Çorum'a ve Çorum'lulara ne gibi bir faydası var. Çorum'a HAVALİMANI yada DEMİRYOLU MU geldi. Siyaset yalan, Siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.