habercim19.com özgür haber özgür yorum

Serinleten sürpriz ikram

YAŞAM

Çorum Belediyesi YKS'ye giren öğrenci ve ailelerine dün limonata, bugün dondurma ikram etti.

Çorum Belediyesi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrenciler ile onları bekleyen dışarıda velilerine limonata ve dondurma ikram etti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı 65 sınav binasında, 16 bin 705 adayın katılımı yapıldı. Zorlu sınav maratonundan çıkan öğrenciler ve onları okul önlerinde bekleyen aileleri, Çorum Belediyesi’nin dün ikram ettiği limonata ile serinledi. Belediye ekipleri bugün de öğrenci ve velilerine dondurma ikram etti. Öğrenciler ve aileler limonata ve dondurma ikramından dolayı Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yorumlar (3)

İskilipden 3 Yıl Önce

bu tür sınavlarda tc kimlik unutulma kayıp gibi durumlarda eve dönülüyor aranıyor yada imtihana kabul edilmuyor. sınav kağodında kişizel bilğiler kısmında. tc kimlik örneği basılmalı. çı kışta da kimlik örneği kopartılarak. ilğili adaya verilmeli. Şanlıurfaya Büyük ayakkabı fb açıldı. Harran üniversitesi Ayakkabıcılık MYO açıyod. İskilipde ayakkabının kralı üretiliyor Üniversitemizden bölüm açmayı düşünmezmi

ikramcı dayı 3 Yıl Önce

Mühendislik fakultesindeydik 2 gün. ne ikram gördük ne ilgi ne alaka. Sağolsunlar kantin kapalı.

hayrullah 3 Yıl Önce

belediye şovu bıraksın. sizde alkışlamayı... sadece yüksekokulun önünde vardı bu. ne mimarsinanda ne diğer fakültelerde

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.