habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şipşak arıza yapınca...

YAŞAM

Çorum Belediyesi’nin Millet Bahçesi’ne yerleştirdiği ve 2 lira ücret karşılığı hatıra fotoğrafı çeken makine arıza yaptı.

Çorum Belediyesi’nin Millet Bahçesi’ne yerleştirdiği ve 2 lira ücret karşılığı hatıra fotoğrafı çeken makine arıza yaptı.
Çorum Belediyesi kentin 3 farklı yerine hatıra fotoğrafı çekinmek isteyenler için Foto 1 Dakika (Öz çekim fotoğraf makinesi) isimli hizmeti hayata geçirdi. Çorumlular kartpostal tadında, nostaljik görünümlü hatıra fotoğraflarını gece-gündüz çekinip anında profesyonel çıktısını alabiliyor.

Hürriyet Parkı, Millet Bahçesi ve Çorum Parkı önünde bulunan 'Foto 1 Dakika' makinelerinden Millet Bahçesi’ndeki cihaza ücreti veren bazı vatandaşlar fotoğraflarını alamadı

Hatıra fotoğraflarını şipşak hazırlayan makinenin arıza yaptığını anlayan bir vatandaş, durumu o sırada parkın güvenlik görevlilerine izah etti. Görevliler vatandaşı zabıtaya yönlendirdi. Zabıta ise konuyla Park Bahçeler Müdürlüğü’nün ilgilendiğini ifade etti.

Vatandaşlar ücret karşılığı şipşak fotoğraf veren makinelerin üzerine arıza halinde ilgili hangi birime iletilecekse telefon numarasının yazılmasını önerdi.

Yorumlar (5)

Beyaz Masa 3 Yıl Önce

Belediyede bir iletişim problemi var 153 aradığımızda istek şikayette bulunacağımız zaman telefonu kim açtıysa farklı bir birime yönlendiriyor 153 Beyaz Masa şeklinde bir sistem ile direk operatör aracılığıyla istek şikayeti alsa ardından sistem gerekli birime yönlendirse çözüme ulaştığında takibini yapabilsek Ulaşılabilir bir belediye olmalı

Slm 3 Yıl Önce

Beyaz masa doğru söylüyor

Mustafa EROL 3 Yıl Önce

Bu gibi durumlarda belediye zabıtasına ulaşmak cok güç. Bir telefon sürekli meşgul olur mu??

cafer 3 Yıl Önce

belediyede hem iletişim hemde çözüm sorunu var malesef.kaç adet şikayetım var bilmiyorum ama insanla dalga gecer gibi sonunuz çözülmüştür diyerek geçiştiriyorlar... bir işi adam gibi yapmayacaksınız onu anladıkda insanları salak yarıne koymayın yeter..

vatansever 3 Yıl Önce

Bırakın arızayı gidermeyi de, belediye resmi olarak yazılan dilekçeye cvp vermiyor. normalde yasa gereği bildiğim kadarıyla 7 veya 15 gün içerisinde cvp vermek zorunda fakat vermiyor. Sonra gidiyorsunuz ilgili müdürlüğe ve yazının akıbetini soruyorsunuz, aldığınız cvp '' aaaa sizin yazıyı girmemişiz.'' mimarı bir dert muamelatı bir dert. bahsettiğim birim yapı kontrol. bahsettiğim mimarı söylemeyim zaten umurlarında olmaz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.