habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ulukavak’ta artık sular kesilmeyecek

YAŞAM

Ulukavak Mahallesi'nde bir arıza durumunda artık sular kesilmeyecek

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların su kesintilerinden olumsuz etkilenmemeleri için çalışmalar devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, geçtiğimiz yıllarda İkbal Kent Sitesi civarı, Ulukavak Mahallesi ve Osmancık Caddesi civarında yaşanılan arıza durumlarına müdahale edebilmek için burada bulunan tüm abonelerin sularını kesmek zorunda kaldıklarını, yaptıkları çalışma ile artık bu durumu ortadan kalkacağını bildirdi.

Aşgın, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Daha önceden Ulukavak Mahallesi, Osmancık Caddesi’nin bir bölümü, İkbal Kent civarı tek vanadan çalışırken 2018 yılında belediyemiz tarafından yapılan hat yenileme ve bu yılın başında yapılan hat daraltma çalışmaları ile bu mahallelerimizde 20 ayrı şebeke bölgesi oluşturduk. Bu çalışmalar öncesinde yaşanılan arıza durumlarında suda yapılan kesintiden bu bölgede yer alan mahallelerin tamamı etkileniyordu. Yapılan Çalışmaların ardından yaşanılacak su kesintilerinden vatandaşlar kısmi olarak etkilenecekler. Buda Ulukavak Mahallesi, Osmancık Caddesi’nin bir bölümü ve İkbal Kent civarında yaşanacak olan su kesintisinin önüne geçecek”

Yorumlar (2)

Okçul 5 Yıl Önce

Ulukavakta zaten sular akıyordu .

çorumlu 5 Yıl Önce

üçtutlar mahallesi binevler mevkii içme suları nerden temin ediliyor acaba

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.