habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yeni caddeye bisiklet yolu

YAŞAM

Çorum Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ne bisiklet yolu yapıyor.

Çorum Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ndeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Caddenin tretuvar ve asfalt çalışmalarını tamamlayan Belediye, çevre düzenlemeleriyle birlikte caddede bisiklet yolu yapımına başladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, caddede başlayan bisiklet yolu yapımını inceledi. Aşgın, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mikdat Yıldırım ve Fen İşleri Müdürü Seyit Ünaldı’dan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Aşgın, Recep Tayyip Erdoğan Caddesindeki bisiklet yolu çalışmalarının da tamamlanacağını ve Çorum sokaklarının en kısa sürede ÇORBİS ile buluşacağını vurguladı.

Yorumlar (9)

Tolga 4 Yıl Önce

Şu otoparklara da bir el atsan nasıl olur? boş arazi bulan zemine çakıl döküp otoparkçılık yapıyor... eski emniyetin yanında küçük bir otopark var aracı beş dakika park ettim 8 TL aldı dalga geçer gibi...

Ömer Oğuz Taşkan 4 Yıl Önce

Şehrimiz için çok güzel bir başlangıç. Umarım bazı hayvanlar bu bisiklet yollarını işgal etmezler. Özellikle söylüyorum şimdiden, hatırlatıyorum. Bisiklet yolunu sakın ama sakın işgal etmeyin. Demedi demeyin.

Corum 4 Yıl Önce

Sayın başkan şekilciliği bırak iş yap çorum kokuyor

Adem Demirkan 4 Yıl Önce

Keşke bütün caddelerde olsa. Cadde bitince bisikletli, Gazi Caddesi ve Fatih Caddesinde nerden gidecek. Araç yolundan mı, yaya kaldırımından mı?

Halk 4 Yıl Önce

Apartman yanlarindaki dugun salonlarina bi el atilsa super olur.

Ahmet 4 Yıl Önce

Çorum’da bisiklet kullanan mı var. Bir seneye park yeri olur orası.

Aç Gözünü de bak Ahmet 4 Yıl Önce

NE DEMEK KULLANAN MI VAR? KULLANAN DA ÇOK MERAK ETME. ZATEN YAKINDA KULLANMAYANLAR DA MECBUR KALACAK BİSİKLETE BİNMEYE, ENİNDE SONUNDA BİNECEKSİNİZ BİSİKLETE, BAŞKA ÇARENİZ YOK. YOL AÇARAK, CADDE AÇARAK, YOL GENİŞİLETEREK TRAFİK SORUNLARINI ÇÖZEMEZSİNİZ. HOLLANDA 60 SENE ÖNCE ANLADI NASIL ÇÖZECEĞİNİ. BURASI DA ANLAYACAK, ANLAYACAK. ANLAMAZSA ANLATIRIZ RAHAT OL.

HAKAN 4 Yıl Önce

Çorumda bisiklet kullanan mı var derken ironi yapmış kızmana gerek yok.

Kerem 4 Yıl Önce

Yukardaki fotografa bakar mısınız, daha acilmadan adamlar park etmeye baslamislar. Bu sehir mi adam olacak ???

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.