habercim19.com özgür haber özgür yorum
2023-10-30 14:55:34

Bebek katili bu kez kaybedecek

Ömer Kılıç

omerkilic91@hotmail.com 30 Ekim 2023, 14:55

İsrail kara birlikleri, günlerdir Gazze'nın sınırlarında dolaşıp duruyor ama bir türlü içeri girmeye cesaret edemiyorlar. Dünya kamuoyuna sınırdan içeride operasyon yaptıklarına dair bir takım görüntüler servis ediyorlar ama öyle anlaşılıyor ki, Filistin’in yetim çocukları ile karşılaşmaktan ödleri kopuyor. Tek yaptıkları şey, korkak köpekler gibi uzaktan havlamaktan ibaret.

İşgalci devletin yetmiş beş yıl boyunca işlediği sayısız cinayet ve katliam bir tarafa, sadece son yirmi beş gün içinde öldürdüklerinin dörtte üçünün bebek, çocuk ve kadın olduğunu düşünüğünüzde bir devletin, bir toplumun nasıl olup da bu kadar zalim, bu kadar acımasız, insanlıktan bu kadar nasipsiz olabileceğini anlamakta zorlanıyorsunuz.

Tarihte bir tane bile kahramanlık hikayesi olmayan, korkaklığın, kaypaklığın, ihanetin ve düzenbazlığın tarihini yazan bu milletin belli ki bir kahramanlık hikayesine çok ihtiyacı var. Ama bebekleri, çocukları, kadınları öldürmek, uzaktan attıkları bombalarla evleri, işyerlerini yıkıp, insanları evsiz, barınaksız, işsiz, aşsız bırakmak kendilerine bir kahramanlık hikayesi kazandırmayacak, aksine korkak ve aşağılık bir millet olduklarını dünya aleme bir daha göstermiş olacak.

Elbette ki bu bir savaş değil, bir kıyım, bir soykırım. Onca silah üstünlüğüne rağmen Hamas savaşçılarıyla kaşılaşmaktan korkuyor, tonlarca bombayı havadan evlerin okulların, hastanelerin fırınların üzerine bırakarak, daha fazla sivil öldürerek Hamas’a pes ettireceklerini zannediyorlar.

Evet, bu acımasızlığın altında yatan sapkın dini inançlar olduğu kadar aynı zamanda Yahudi ortak bilinçaltındaki bu derin izler olsa gerek. Hz. Peygamberin davetine icabet eden bir kaç Yahudi alimi gibi içlerinde çok azı hariç maalesef büyük çoğunluğu yapılanları alkışlıyor. İnsan olarak kalabilmiş, Siyonist olmayan bir avuç Yahudi'nin ise İsrail yönetimi üzerinde bir etkisi yok.

Oysa Müslümanların tarih boyu Hayber dışında Yahudilerle yaptığı bir savaş yok. Bugün Filistinlilere yaptıkları gibi yüzyıllarca kendilerine hayvan muamelesi yapan başta putperest Romalılar olmak üzere hep Hristiyan Avrupalılar olmuştur. İslam beldelerinde her zaman korunup kollanmışlar, hatta İspanya’da olduğu gibi Hristiyan katliamından kendilerini kurtaran yine müslümanlar olmuştur.

Bu karakteri bozuk millet tarihte müslümanlardan gördükleri insani muamelenin karşılığı olarak şimdi onlarca camiyi hedef gözeterek vuruyor, muharref Tevrat'ta yer aldığını iddia ettikleri dini referanslara göndermede bulunarak, kundaktaki bebeklerin bile öldürülmesi gerektiğini, bunun ilahi bir emir olduğunu söyleyerek, açıkça bir din savaşı ilan ediyorlar.

Sivil sıradan insanlar bile suyunu ve elektiriğini kestikleri Gazzelilerle sokaklarda dans ederek dalga geçiyorlar. Yerleşimci adı verilen silahlı hırsızlar Batı Şeria’da terör estiriyor, “Araplara ölüm” diyerek öğrenci yurtlarını basıyorlar. Öyle anlaşılıyor ki kendi elleriyle sonlarını hazırlıyorlar bu defa. Bu kez yol açtıkları kırılmayı hiçbir işbirlikçi Arap lideri de onaramayacak.

Filistin’in cesur çocukları tarihte eşi görülmemüş bir direnişle sadece Gazze'yi savunmuyorlar, ölü toprağı serpilmiş müslümanların onurunu da kurtararak adeta dünyayı ayağa kaldıryorlar. İslam ülkelerinin yöneticileri ise bütün bu olup biteni, üzerlerine inme inmiş gibi boş gözlerle izlemeye devam ederken, iktidarlarını sağlamlaştırmak için başlattıkları ve adına ” normalleşme” dedikleri ihanetleri de ayaklarına dolanacak inşaallah.

Omerkilic91@hotmail.com

Yorumlar (19)

Hasan 7 Ay Önce

Yahudilere dair tespitiniz insani bakış açısı ile bakıldığında kabul edilebilir bir inanç uygulama değildir. Lanetli olmaları fikri ve karakter yapılarında değişim olmaması gerekçesi ile olduğunu inanıyorum. Siyonistler kendi sonlarını hazırlıyorlar.

Davut Ahmetoğlu 7 Ay Önce

İsrailin insanlık dışı ve adice terörist faaliyetleri kendi sonlarını hazırlamaktadır. Bunu iki sebeple düşünüyorum. 1. Bedir ve Mute savaşları samimiyetle ve ellerinden geleni yapan Müslümanların az kuvvetleri ile Allahın yardımı kendilerinden çok fazla düşmanı yenmiştir. 2. Siyonist Yahudiler Fitne çıkarmak Anadolu tabiri ile YILANlık yapmak konusunda ustadırlar. Huy ve alışkanlıklar zaman içinde Karaktere dönüşür. Yılanların genelinin ölümüne Karıncalar vesile olur. Küçük bir yarası olan yılan yarasını iyileştiremez ve kendisini savunamaz. Karıncalar o yaradan yılanı yer bitirir, öldürür. İşte sayısal ve rasyonel olarak küçük kuvvet HAMAS; AKSA TUFANInı gerçekleştirmiştir. Bu Siyonist yılanın yaralanmasıdır. Gazzenin Müslümanları karınca misali İsraili bitirecektir. İnşaAllah.

Halil 7 Ay Önce

İsrail laftan sözden ikazdan uyarıdan inasınilikten anlamaz. tek anladığı dil GÜÇ'tür

Ali 7 Ay Önce

Çağdaş Batı Muassır Medeniyet Batı, Medeni Batı; gerçek kimliğini yüzünü AKİF'in tabiri ile TEK DİŞİ KALMIŞ canavarlığını yeniden yine deşifre oldu.

Kadir 7 Ay Önce

Siyonistlerin destekçisi alçaklara ne demeli ? Bunlar da aklını peynir ekmekle yemiş. Siyonistler sadece Filistinlileri, Müslümanları değil kendileri dışındaki herkesi kendisine köle, hizmetçi herhangi bir yaratık görüyor. Siyonist Filistinliye, Müslümanı nasıl bakıyorsa sie de öyle bakıyor. Akıllarınızı kiraya mı verdiniz? Ay ve Güneş tutulması gibi Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?

Cengiz 7 Ay Önce

Bu siyonistlere ve MUASSIR MEDENİYET mensubu batılılara yeni bir CENGİZ lazım.

Murat 7 Ay Önce

Çağdaş Dünya, 21 asır, muassır medeniyet, kültürlü batı, medeni dünya diye Batıya anormal derecede hayranlık besleyen Türkiye'min entelektüel ahmakları neredesiniz? Kör müsünüz. Siyonist insanların ırkına dinine mesleğine meşrebine, yaşına cinsiyetine bakıyor mu? Sıranın illa size gelmesi mi gerekir?

Ali 7 Ay Önce

İsrail'in son 2-3 gündür İncil'e Tevrat'a atıf yapılan açıklamaları Bizim LAİKLERE, LAİKÇİLERE duyulur. Zerre miktar tepki bile vermiyor/veremiyorsunuz. Hani LAİK OLMAYAN İNSAN BİLE OLAMAZDI (Y.G.ÖZDEN). Var mı bir tepkiniz. Utanmazlar.

Bektaş 7 Ay Önce

Jeolog, d... yiyen prof. "Cumhuriyet insan olma projesidir" diyor. "Siyonist İsrail'in yöneticeleri ve siyonist Yahudi'ler İnsan değildir." Açıklamıs yapsana. Başka zaman Müslümanların hatasında ve İslam Tarihinin Muhteşem Devleti Osmanlı yönetici ve halklarına adice söz söylüyorsunuz. Diliniz biri yerinize mi kaçtı ?

Haydar 7 Ay Önce

Kılıçdaroğlu ve ekibinden CHP'den kurumsal olarak net bir açıklama yapılmaması vicdan sahibi herkesi üzmektedir.

Salih 7 Ay Önce

Salih yokoluşuna koşmaktadır.

Timur 7 Ay Önce

Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin açıklamasına da atıf yapılmasını isterdim. Gazze'ye gitmeyi göze alan Yiğit Devlet Adamı.

Eylem 7 Ay Önce

İngiltere Başbakanı SUNAK, siyonist israil'de gördüğü muamele sonra siyaseti bırakması gerekir derecede aşağılanmıştır. Karşılanan İngiltere Başbakanı değil de Hindistanlı bir köle muamelesi gördü. İtinyahu, el çepte gömlekle karşılamıştır. Adamın şahsına ve ırkına hakaret etmiştir. Sunak sünepe sünepe ezilmiştir.

Hakkı 7 Ay Önce

Siyonist israil ve yandaşları İnsan'a bakışlarını ortaya koydu. Adiliklerin en adiliğini yapmaktadır. Utanmazlar

Erol 7 Ay Önce

Halkı müslüman ve ellerinde İsrail'e yaptırım gücü olan devletler niçin İsrail, ABD ve avrupa'yı en azından bu konuda tehdit etmezler.

Nihat 7 Ay Önce

Rabbim bu yaşananlardan bizi hesaba çekecek. Hesabı verirken nasıl bir cevap verebiliriz ki?

Yusuf 7 Ay Önce

Batı'dan ünversiteleri dahil sessiz kalmaları hatta desteklemeleri anlaşılır gibi değil. Türkiye de ise 4 tane ağaç için 6 ay memleketin anasını ağlatan İlericiler, Üniversiteler Z kuşağı, b kuşağı ne denilirse bunlardan neden ses çıkmaz?. Ölen Filistinli Müslüman Bebeklerin 4 tane ağaç kadar da mı kıymeti yok?

Durmuş 7 Ay Önce

ADD, ÇYDD, TBB, DİSK neredesiniz. Arıyorum yoksunuz. Ne oldu insan hakları, ne oldu sözde diktatör Erdoğan idi, Netenyahu denen zillet adama sesiniz nefesiniz çıkmıyor. Tayyip ERDOĞAN höykürüp duruyordunuz. Biz sizi, siz de bizi biliyorsunuz!!!!!!!

Kemal 7 Ay Önce

Kılıçdaroğlu, "en çözerim" diyor, bir soru sorun nasıl? diye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.