habercim19.com özgür haber özgür yorum
2023-11-16 11:45:11

İşkencecisinin yüzüne tükürmek

Ömer Kılıç

omerkilic91@hotmail.com 16 Kasım 2023, 11:45

Geçtiğimiz hafta İİT ve Arap Birliği üyesi ülkelerin Riyad’da yaptığı olağanüstü toplantıda çatlak sesler çıkması üzerine, işgalci siyonist rejimin başbakanı Netenyahu, Arap liderlere çıkarlarını korumak istiyorlarsa sessiz kalmaları ve taahhütlerine uymaları yönünde ikazda bulundu. Böylece birkaç yıldır İbrahim Antlaşmaları adıyla İsrail’le yürütülen normalleşme görüşmelerinin ne anlama geldiği açığa çıkarken, Gazze'de kırk gündür işlediği soykırım nedeniyle Batı başkentlerinde yapılan İsrail karşıtı dev gösterilerin nasıl olup da bu ülkelerde yapılamadığı sorusu da cevabını bulmuş oldu.

Mısır yönetiminin Gazze sınırına Türkiye tarafından kurulması teklif edilen sahra hastanesine bir aydır izin vermeyişi, Suudilerin Mescidi Nebevi'deki bir duada bile Gazze adının anılmasına tahammül göstermeyişi, Ürdün polisinin İsrail ve ABD karşıtı göstericilerden bine yakın kişiyi gözaltına almasının nedeni, Hamas’ın tasfiye edilerek devreden çıkartılması için İsrail’e taahhüdde bulunduklarını da ortaya çıkarmış oldu.

Bölgeyi az çok tanıyan, birazcık tarih bilgisine sahip olan hiç kimse için bu devletlerin başındaki zorbaların, halklarının güvenliğini sağlamak, ülkelerini kalkındırmak vs gibi bir dertlerinin olmadığı sır değildir. Bu kukla liderlerin iktidarlarını koruyabilmeleri, gelişmiş batı ülkelerinin sanayisi için hayati önemdeki enerji kaynaklarına bekçilik yapmak, küresel statüko için tehlike olabilecek Arap Baharı benzeri toplumsal hareketleri ezmek, Batının bölgedeki karakolu olan İsrail’in cinayetleri karşısında kendi halklarının ellerini kollarını bağlayarak hareketsiz kalmalarını sağlayabilmelerine bağlıdır.

Kendilerine verilen bu göreve karşı mırın kırın etmeleri halinde başlarına nelerin geleceğini çok iyi bilirler. Çünkü bu devlet ve devletçiklerin tamamının sınırları kendileri tarafından çizilmemiş, oturdukları makamlara da halklarının tercihi ile gelmemişlerdir. Yönetme hakları, sözde bağımsızlıklarını bağışlayan İngilizlerin atadığı dedelerinden bugüne kadar babadan oğula miras yoluyla geldiği için, hiç birisi dün İngilizlere, bugün de ABD’ye karşı hissettiği korkuyla karışık minnetin binde birini kendi halklarına karşı hissetmezler.

Bunlar çok can sıkıcı ve sinir bozucu gerçekler ama bundan daha da can sıkıcı bir başka gerçek ise, içimizdeki utangaç siyonistlerin doğrudan İsrail’i savunma yerine her fırsatta bahsi geçen kukla liderler üzerinden Arap ve İslam düşmanlığı yapmalarıdır. Hamas durup dururken İsrail’i ne diye kışkırtmış da sivil katliamına sebep olmuşmuş, biz bu kadar Filistin'i savunurken petrol zengini Arap ülkeleri gününü gün etmekle meşgulmüş falan filan.

Arap yöneticilerinin nerede, nasıl bir ihanet içinde oldukları ortada. Çok daha önemli olan Hamas’ın İsrail’i kışkırttığı konusuna gelince, bunu söyleyenlerin küçük bir bölümü zır cahilliklerinden böyle konuşup yazıyorlar ki, onları kendi hallerine bırakmaktan başka çare yok, çünkü bilmediğini dahi bilmeyene ne anlatsan boş. Ancak büyük kısmının bu münafıklığı yapmalarının nedeni cehalet değil, müslümanlara karşı içlerinde taşıdıkları iflah olmaz kin ve husumet. Peygamberimizin zamanındaki Medineli Yahudiler gibi.

Bu düşmanlık memleketin en ünlü tarihçisine bile Filistinli demek toprak satıp yiyen adamdır dedirtirken, işgalcilere karşı yürüttüğü savaştan sonra devlet kurduğunu iddia eden bir partinin genel başkanına, 15 yıl boyunca abluka altındaki bir avuç toprak parçasında her gün azar azar ölüme terkedilen bir halkın çocuklarını, işkencecisinin yüzüne tükürdükleri için terörist olarak gösterebiliyor.

Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'e saldırarak sivil katliama neden olduğu gibi bir gerekçeyle sahte vicdan gösterisi yapan bu yerli siyonistlere hatırlatmak gerekir ki, bugüne kadar Gazze halkından bir kişi bile siyonistlerin kendilerine yaşattığı acı ve yıkımdan dolayı Hamas’tan şikayet etmedi. Aksine her Gazzeli, bu aslan yürekli çocukları ile gurur duyuyor, iftihar ediyor, arkasında da dimdik durmaya devam ediyor. Bir Allah'ın kulu Hamas’tan şikayetçi olsa idi, siyonistlerin dünyayı bir ahtapot gibi saran medya ve propaganda ordusu bire bin katarak bunu dünyaya ilan ederlerdi, ama yok işte. Siyonistleri çıldırtan, küvezdeki bebekleri bile göz kırpmadan öldürecek kadar kudurtan da bu zaten.

Yahudiler son yüz yılda tarihte hiç olmadığı kadar adam yerine sayıldılar, en az iki bin yıldır itilip kakılmaya alışık oldukları için gördükleri bu insani muameleyi hazmedemediler ve şımardılar, kibirlendiler, zalimleştiler, Batının günah çıkartmak için verdiği desteğin sonsuza kadar devam edeceğini zannettiler. Bundan sonrasını onlar düşünsün. Avrupa dahil gittikleri her yerde eskisi gibi fitneci çıfıt muamelesi görecekler. O yüzden tarih bilincine sahip her aklı başındaki Yahudi, Netenyahu'yu durdurmaya çalışıyor, değilse Filistinliye çok acıdıkları için değil.

Kara harekatını başlattıkları günden beri çok kayıp veriyorlar, hem de sayı ve teknoloji olarak kendileri ile kıyaslanmayacak kadar zayıf bir Hamas karşısında, rezil durumlar yaşıyorlar. Kırk gündür kesintisiz bombaladıkları Gazze'nin hala kenar mahallelerinde dolaştıkları halde ABD ve Batının desteğinin kesilmememesi için 'merkezine girdik' gibi yalanlar söylüyorlar. İlerleyen günlerde, gıda ve ilaç girişini engeller de halkı aç ve susuz bırakarak şehri boşalttıktan sonra bunu da yapabilirler belki ama verdikleri ve verecekleri zayiat 75 yılda inşa ettikleri yenilmez İsrail efanesini çoktan tuzla buz etti bile.

Hamas’ın ise kimseden yardım istediği, kimseye yalvardığı yok. Aksine tarihin kırılma anı olan 7 Ekim'den sonra mazlum halkların çocuklarına rol model olacak Kassam’ın sözcüsü Ebu Ubeyde, “Topraklarımızı işgal edenlerin hesabını biz soracağız, ama bu işgal ve zulme sessiz kalanların hesabını ise Allah soracak” diyerek, üzerine ölü toprağı serpilmiş İslam dünyasını uyandırmaya çalışıyor. “Neden İslam ülkelerinden yardım istemiyorsunuz” sorusuna, “Biz yardımı ancak Allah’tan isteriz, O da kimi layık görürse onu vesile kılar, zulme sessiz kalan bilsin ki, Allah onu bu zafere layık görmemiştir” diyerek unutulmaz bir ders veriyor.

Katil, tarihin gördüğü bu en kirli, en ahlaksız savaşı çoktan kaybetti. Şimdi kara kara düşünüyor, girdiği bu delikten nasıl sağ salim çıkacağını. Bakmayın siz hala Hamas'ı bitirmeden Gazze'den çıkmayacağız gibi efelenmelerine, korkudan ıslık çalmak o. Siyonistler bütün dünyada, bölge ülkeleri de kendi halklarında yarattıkları nefret dalgasını göğüsleyemeyecekler. Hamas ise el yapımı roketleri ile bir destan yazdı, o yüzden çok daha güçlenerek çıkacak bu savaştan. Bundan sonra siyonist rejim ve başta Mahmud Abbas olmak üzere bölgenin çürümüş yönetimlerinin işi çok daha zor. Ebu Ubeyde o muhteşem parmağını, en az İsrail ve ABD kadar bu işbirlikiler için de sallıyor. Omerkilic91@Hotmail.com

Yorumlar (21)

Mustafa 6 Ay Önce

Allah senden razı olsun hocam ne güzel anlatmışsın. İnşaAllah ümmeti Muhammedin silkinip kendine gelmesine vesile olacak bu şer günler.

ahmet 6 Ay Önce

Yüreğine kalemine ellerine sağlık abim

Hasan 6 Ay Önce

Gazze fiilen diğer İslam ülkeleri ise Zihnen işgal edilmiş durumda.

Halil 6 Ay Önce

Hala Filistin, Hamas, Kudüs meselesini anlamayan zavallılar var.

Halil İbrahim 6 Ay Önce

Çorum'un Ak Partili Belediye Başkanı Filistinli Müslümanlara "Toprak Satan Adamlar" diye seviyesizce "İFTİRA ATAN TARİHÇİ" TARİHÇİ ilber ORTAYLI'YI kİTAP fUARINA ÇAĞIRARAK KİME HİZMET EDİYOR????????

Mazlum 6 Ay Önce

Mazlum Filsitinlilere iftira atan tarihçi çoruma gelmesin?????? Belediye Başkanı DUY SESİMİZİ, inancınla çelişme, Kudüs'a Fotoğraf Paylaşıp o Mazlumlana iftira atan tarihçiyi iptal et gelmesin.

Ömer 6 Ay Önce

Yazınız ve emeğiniz için teşekkür ederim. Yerel Basını takip ettiğim kadarıyla bu konulara değinen yazar gözüme çarpmadı. Teşekkür ederim.

Ali 6 Ay Önce

2000 yıldır sürüngen yaşayanlar İNSAN OLAMADIKLARINI 2000 YIL DAHA SÜRÜNMEK İSTEDİKLERİNİ GÖSTERİYOR. HERKESİ KÖLE GÖREN ZİHNİYETLERİ ONLARI HERKESİN KÖLESİ HALİNE GETİRECEK İNNŞAALLAH

Eylem 6 Ay Önce

DENİZ'lerin mücadele ettiği coğrafyadaki mücadelede DİN motifi olduğu için bizim Solcuların SESİ ÇIKMIYOR, NEDEN?

Kadir 6 Ay Önce

Allah Ubeyde'YE ARKADAŞLARINA GÖNÜLDAŞLARINA YARDIM EYLESİN. RABBİM MUHAFAZA BUYURSUN. BAŞARILAR NASİP ETSİN. İNŞAALLAH

bEKTAŞ 6 Ay Önce

Soykırım yaşayanaın soykırım yapması inanılmaz ve insanlık dışıdır. İnsanlık dışı derken hayvan demiyorum. Aşağılık derecesi ve seviyesiz derece adiliktir

Raci 6 Ay Önce

İşkencecisinin yüzüne tükürmek, 7 ekimdeki Hamas saldırısı bundan daha iyi ifade edilemez. Teşekkürler

Yazar 6 Ay Önce

Ömer beyin geçen günkü yazısının ya ismini değiştirmiş siniz yada yazıyı komple kaldirmisiniz hatta yorumlara bakınca yorumlarda silinmiş. Sanırım yazdığı yazıya itirazlar geldiki kaldırdınız yada yapılan yorumlar ağır geldi. Bunun adı da yazarlık ve gazetecilik olsa gerek.

Davut AHMETOĞLU 6 Ay Önce

1.Devleti Ali'nin yıkılmasından az önceki sadece var olmasının bile Siyonist Devletin kurulmasına engel olduğu, 2. Bir kısım Sultan II Abdülhamit ve Vahidettin düşmanlarının bu iki Hükümdarın ve Devletlerinin ne kadar önemli olduğunu anlamaların gerekir. Kalbi körlüğün görme engelinin çok ötesinde olduğunu belki anlarlar. 3. Her gittiği yere yıllarca sürecek fitne tohumu eken ve bu fitne ile onlarca yıl komşu ve kardeş toplumlarını (Ermeniler Sadıkaı Millet) bile birbirine düşman eden İngiliz mevcut durumda hiç sesi çıkmamakta hiç kimsenin dikkatini çekmemektedir. 4. Siyonist Devleti Filistin topraklarına getiren ve onlara orada Devlet kuran ve kurduran İngilizin adı sanı geçmemektedir. 5. Rabbim Müslümanlara feraset, Hamasın Askerlerine ve Mücahit Gazze halkına yardım eylesin bu yardıma da bizleri vesile eylesin inşaAllah

Recep 6 Ay Önce

Ebu Ubeyde, Topraklarımızı işgal edenlerin hesabını biz soracağız, ama bu işgal ve zulme sessiz kalanların hesabını ise Allah soracak” bu sözü müslümanların UYANMASI KENDİNE GELMESİ İÇİR ÖNEMLİ BİR İKAZDIR

Selim 6 Ay Önce

"Yahudiler son yüz yılda tarihte hiç olmadığı kadar adam yerine sayıldılar," adam olmadıkları görüldü.

Umut 6 Ay Önce

Son dönemde bazı beyinsiz ve ahmakların BEN TÜRKÜM FİLİSTİN SORUNUM YOK. Paylaşımı yapmaktadır. Bunlar siyonist merkezlerinin işi de olabilir. Türk olup bu coğrafyanın insanı olan bunu paylaşamaz böyle düşününemez bile. Beyin herkes de var AKIL İSE BAZILARINDA .

Eylem 6 Ay Önce

TÜRKÜM FİLİSTİN SORUNUM YOK diyenler solcu olamaz. Milliyetçi muhafazakar da olamaz. Çünkü Sol İsrail'e karşı fiilen savaştı. Milliyetçi olamaz o topraklar bir dönem Türk devletinin toprakları idi. Muhafazakar olamaz; Kudüs ve çevresi dini yönden Kutsiyeti vardı. Sorunum yok diyenler BEYİNSİZ, İNSANLIĞINI KAYBETMİŞ RENKSİZ KOKUSUZ HERHANGİ BİR YARATIKTIR.

Mustafa Koç 6 Ay Önce

Allah sizden razı olsun Ömer bey.! Bütün dünyanın ve bir sürü gibi sessizce izleyen Müslüman (!) ülkelerin gözü önünde, en gelişmiş silah ve bombaları kullanılarak, küvöz'deki sabileri dahi acımasızca katleden, kan emici, vampir İsrail ve destekçilerini daha net tanımamıza, daha net görmemize, ve lanet etmemize yardımcı olarak projüktör oldunuz. Yorumlarınız çok isabetliydi. Geçtiğimiz günde Hamas sözcüsü bir açıklama yaptı ve diyorki; 40 gündür Gazze'yi en gelişmiş silahlarla ateş yağdırıyor, bir tane bile Hamas'lı mücahidimizi esir alamadılar diyor. Yaptıkları tek iş, savunmasız, çocuk, kadın ve sivil insanlar katletmek, çünkü, güçleri ancak bunlara yetiyor diyor.! ; O Müslüman ve mücahid kardeşlerimize, birde onlara destek ve yardımlarını esirgemeyen, onların dertlerini dert edinen kardeşlerimize yardım etsin inşaAllah..!

Ali 6 Ay Önce

mazlum halkların çocuklarına rol model olacak Kassamın sözcüsü Ebu Ubeyde, Topraklarımızı işgal edenlerin hesabını biz soracağız, ama bu işgal ve zulme sessiz kalanların hesabını ise Allah soracak” bu hesabı NASIL VERECEĞİZ?????!!!

Enver Bugatur 5 Ay Önce

Ağzına yüreğine sağlık sayın abim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.