habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın’ı memnun edecek sonuç

GÜNDEM

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, TÜrkiye'de 51 il belediye başkanı arasında 16'ıncı sırada yer aldı.

SONAR Araştırma Şirketi 2022 yılının en başarılı belediye başkanları anketi yaptı.

Ensonhaber'de aktarılan bilgilere göre; 2023 seçimleri öncesinde yerel yönetimlere odaklanan SONAR, iktidar ve ana muhalefette siyaset yapan Türkiye'nin en beğenilen büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, illere bağlı ilçe belediye başkanlarını araştırdı.

Kamuoyu Araştırma Şirketi’nin yayınladığı rapora göre; Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, büyükşehirler hariç en beğenilen 51 il belediye başkanı arasında 16’ıncı sırada yer aldı. 

AK PARTİLİ İL BELEDİYELERİ ARASINDA 7'İNCİ

Bu arada Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın AK Partili 51 il belediye başkanları arasında 7'inci sırada bulunduğu, tüm belediyelerde seçim döneminden bugüne kadar oyunu (yüzde 43'ten yüzde 45'e) yükselten ilk 6 belediye başkanı arasında bulunduğu öğrenildi.

EN BEĞENİLEN İL BELEDİYE BAŞKANI

Türkiye genelinde en beğenilen il belediye başkanı da yüzde 59,8 ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu. Özcan'ı yüzde 58,2 ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 57,6 ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin takip etti. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 51 il belediye başkanının değerlendirildiği araştırmada 16’ıncı sırada yer aldı.

Araştırmada seçmene şehrini/ilçesini yöneten başkanı beğenip beğenmediği ve başkanın en beğendiği hizmeti/icraatı soruldu.

EN BEĞENİLEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ERZURUM

Türkiye genelinde en beğenilen büyükşehir belediye başkanı Erzurum çıktı. Yüzde 62,3 ile zirvede yer alan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i, yüzde 61,1 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takip etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yüzde 59,6 ile üçüncü sırada yer alırken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 57,4 ile dördüncü sırada, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yüzde 54,8 ile beşinci sırada yer aldı.

EN BEĞENİLEN İL BELEDİYE BAŞKANI

Türkiye genelinde en beğenilen il belediye başkanı da yüzde 59,8 ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu. Özcan'ı yüzde 58,2 ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 57,6 ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin takip etti. Çorum Belediyesi 51 il belediyesi arasında sıralamada ilk 16’ya yerleşti.

EN BEĞENİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANI

Türkiye genelinde İstanbul hariç en beğenilen ilçe belediye başkanı ise yüzde 73,4 ile Ankara- Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen oldu. Taşdelen'i yüzde 68,3 ile Ankara- Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yüzde 66,6 ile Manisa-Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu takip etti.

Yorumlar (21)

AKP'li Sonar 1 Yıl Önce

AKP'li SOnar vermiş çoşkuyu...Yalandan kim ölmüş

Byy 1 Yıl Önce

Bilin bakalim kimin sayesinde? Tek yaptigi halefinin almiş oldugu kararlarin kaymagini yiyor;)

Recep 1 Yıl Önce

Külcü nün projeleri sayesinde almıştır, yoksa bir projesi bile yol pardon mimarsinanda 3 mv ile açtığı bodrum düğün salonu vardı

tolga 1 Yıl Önce

anketi Çorum yerine yanlışlıkla Çorlu da yapmış olabilirler...

Vtndş 1 Yıl Önce

Kime sormuşlarki bana sormadıkları kesin

El İnsaf 1 Yıl Önce

Son bir yılda Sayın Aşgın hakikaten sahada,sokakta,inşaatta açıkcası şehrin her yerşnde. İşi de öğrendi. Belediye çalışıyor memnuniyet artıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme

Bolu Çorder li 1 Yıl Önce

Tanju Özcan Bolu da tam bir fiyasko, laf ebesi, yaptığı tek iş gobek yapma, her semte meyhane açmak nasıl birinci

Mert 1 Yıl Önce

Çorum halkında yine çorum halkına harcanmak vaadiyle alınan vergileri suriyelilere aktararak mı yazıklar olsun, uğur mumcu caddesinde beraberinde kıraathanesine, bakkalından ekmek fırınına kadar onlarca işyeri var suriyelilere ait belediye ruhsat soramıyor, hijyen denetimi yapamıyor yazıklar olsun

Bolu Çorderli Hemşerime 1 Yıl Önce

Sevgili hemşerim belediyeler meyhane açmaz. Kişi talep eder, emniyet belediye 4250 sayılı kanuna göre inceler uygunsa ruhsat verilir. Tanju Özcanı sevmiyorsan başka yerden vur.

Bir Bilen 1 Yıl Önce

Sayın Demirer biraz ısmarlama haber olmuş sanki yakışmıyor size

Vatandaş 1 Yıl Önce

Daha başarılı olur inşAllah Raylı sistem Gazi Caddesine ticari (minibüs, otobüs ve ticari taksi) ve şahsi areçlar için şerit ayrımı yapılarak Eski hastaneden yeni hastaneye 20 dk yerine 3 dk inecek sistem düşünülmeli, otopark çoğaltılması düşünülmeli. Tüş bina müze olabilir. Eski büyük belediye binası öğrenciler için bilgehane ( KONYADA var) düşünelim inşAllah

vatandaş 1 Yıl Önce

göreceğiz kaç kişi memnun seçimde 1 yıl 3 ay kaldı..

Cüneyt 1 Yıl Önce

Halil İbrahim bey esasen kötü bir karakter değildir ancak iyi niyetli olması sebebiyle ekibinin iş bitirme potansiyeli zayıf kalan bir zafiyet içindedir kanımca.Devlet işi ekip işidir her kademede her kişi en iyi lider ve yöneticiyi araştırarak seçmeli seçilende devletin bekası için ciddi iş yapmalıdır.Gevşeklik dizilmş domino taşlarının birbirini devirerek sıralı yıkıma sebep olur bilmem anlatabildim mi

byy a 1 Yıl Önce

ö yüzden ankarada banzinlikleri istanbulda rezidansları var

byy a 1 Yıl Önce

Hangi siyasi sadece kendi maaşi ile yetiniyor? Bu sadece onami has? Baska is yapamaz diye bi yasak bi kuralmi var elinde usulsuzluk belge vs varsa Savciliga sikayeete bulun yoksa kimseye Iftira atmaya kimsenin hakki yok.

Ali Osman ULUSOY 1 Yıl Önce

Başkanım, burayı okuyorsun biliyorum. Okumaya devam et, seni seven 1 tane vatandaş tanımıyorum. Külcünün projeleri kendi projenmiş gibi anlatmaya devam et.

Osman 1 Yıl Önce

Çevremde Halil İbrahim beyi takdir eden bir kişi de görmedim. Ya arkadaş çok çalışıyor diyen biri de görmedim. İyi niyetli olabilir ama yeterli gelmiyor. Gazete olarak da sürekli partlatma çabanızı anlamıyorum. Zaten devam eden, biten projeler hep Külcü’nün eserleridir. Tam olarak neyi başarmışlar anlatırsanız sevinirim. Böyle ısmarlama haberlere gerek olmadığını düşünüyorum.

GÖREN GÖZ 1 Yıl Önce

İLK ÜÇE GİREMEMİŞTİR LÜTFEN GEREĞİNİ YAPSIN......

Çorumsuz 1 Yıl Önce

Daldan karga kalksa da Aşgın mutlu olsa zaten. Habercim, haberciliğini görelim bir anket çöz bize ya sıkıştık kaldık yorumlar kısmında. Aşgın da manşetlerinizi görüp görüp keyifleniyor belli ki...

Çorder li 1 Yıl Önce

Meyhane ruhsatını mucavir alan icinde Belediye veriyor, cahil adam bilmiyorsan öğren, Tanju tek kelimeyle cozuttu, zaten partiside ihraç etti bilesin...

Çorum luya Boludan cevap 1 Yıl Önce

Cami yakınına, okul yakınına meyhane acan para ile ankette birinci olan Tanju, gönderelimde gule güle kullan, partiside zaten attı, işi gücü shov

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.