habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakan Varank'ın Çorum programı belli oldu

GÜNDEM

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın hafta sonu Çorum’a yapacağı ziyaretin programı belli oldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın hafta sonu Çorum’a yapacağı ziyaretin programı belli oldu.

Bakan Varank, 19 Mart 2022 Cumartesi günü Amasya'nın Merzifon ilçesi OSB Bölge Müdürlüğü'nde saat 11.00'de toplu açılış törenine katıldıktan sonra karayolu ile Çorum'a geçecek.

Saat 14.00'de Ticaret ve Sanayi Odası'nda toplu açılış töreni ve sanayicilerle istişare toplantısına katılacak olan Bakan Varank, daha sonra Buhara Kültür Merkezi'nde partisinin AR-GE Teşkilat Eğitimine katılacak.

Bakan Varank, sırasıyla Greyder Ayakkabı Fabrikası, Alapala Makine ve Ahlatcı Rafineri'yi ziyaret ettikten sonra Ankara'ya dönecek.

Yorumlar (6)

1919 2 Yıl Önce

Her zaman ki gibi geçerken ÇORUM'a da uğrayalım, uyuyan ÇORUM'u uyutmaya devam edelim, sonra da seçimde %50 ve üzeri çanta da keklik. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar.20 senedir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

hasan 2 Yıl Önce

bıktık bıktık azcık kendini geliştir.

Şaşkın 2 Yıl Önce

Aa Çorumlu, nick mi değiştirdin kral?

Batandaş 2 Yıl Önce

Gelseniz ne olur gelmeseniz ne olur. Ekonomiyi bititirdiniz. Daha geziyorsunuz gezmeyinde bari milletin parasını çarçur etmeyin.

Hititadam 2 Yıl Önce

ensar vakfını ziyaret etmeden olmaz. ilim yaymada çay içer ulu cami bahçesinde poz verirsin olur biter...ekonomi kimin umurunda, fuhuş artmış, boşanmalar artmış kimin umurunda.

Kgt 2 Yıl Önce

Ellerine vermişler gezi programını ekmek elden su gölden geziyorlar. 20 yıldır böyle. Üretime yönelik en ufak bir şey yaptıkları yok. İnşaat, park bahçe, millet bahçesi. Sosyal tesis. Ondan yağ kuyrukları,

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.