habercim19.com özgür haber özgür yorum

Belediye birim müdürleri değişiyor

GÜNDEM

Çorum Belediyesi'nde başkan değişiminin ardından yapılacağı konuşulan birimlerdeki değişiklik gerçekleşti

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Belediyesi’nde bazı birim müdürleri değişiyor. Belediye Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı kadrosuna atanırken, vekâleten Özel Kalem Müdürlüğü görevine devam edecek.

Edindiğimiz bilgiye göre, İmar İşleri Müdürü Yaşar Eker’in yerine bir önceki dönem İmar Müdürü olarak görev yapan Harita Mühendisi Yüksel Poyraz, Kontrol Yapı Müdürü Seyit Ünaldı’nın yerine İnşaat Mühendisi İhsan Temir, Temizlik İşleri Müdürü İdris Özyılmaz’ın yerine Murat Dağ, Mali İşler Müdürü Reyhan Kuşcu’nun yerine Mahmut Corman geliyor. Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit ise Belediye Başkan Yardımcısı kadrosuna atanırken, Özel Kalem Müdürlüğü görevini vekâleten sürdürecek.

Yorumlar (24)

Mertçe 6 Yıl Önce

Esas değişmesi gereken Zeki Gül'dür merak etmeyin o da seçimlerle birlikte değişecek İnşaALLAH Çorum'da bir Külcüseverden kurtulacak.

FRY 6 Yıl Önce

değişmesi gereken bir numaralı isim A. Z dir.

diploma 6 Yıl Önce

2 günlük dünya işte insan oğlu kuş misali bi bakmışsın artistsin bi bakmışsın almışlar façanı

vatandaş 6 Yıl Önce

yalan haber

Uslu 6 Yıl Önce

Belediyenin birımlerıne bakın memurlarına bakin

Valdo 6 Yıl Önce

Peki şu Mustafa Ercan'a neden bir şey olmuyor. Zeki Gül'ün neyi bu kişi kazık çaktı belediyeye keşke bir hayrı da olsa yanmam

realist 6 Yıl Önce

hangisi liyakat esasıyla gelmişti ki zaten,gelenlerde bir sonraki başkan değişimiyle giderler,belediye'nin kökten değişimi gerek,koltuklarına yapışmış siyasi parti yancıları nın defolup gittiği gün belki aydınlıklar gelir

Osman 6 Yıl Önce

Dün işçi olan irfan aynı gün içinde önce memur ve başkan yardımcısı nasıl oldu. Belediyeyi kim idare ediyor. Ne Asc ne karadağ göreve layık kişilerdir

Mehmet 6 Yıl Önce

Devamı var mı?

Haksızlık karşısında susan... 6 Yıl Önce

Ey zabıta müdürü Mustafa kanat vergisiz olan yerlerde satış yapılıyor oralara niye göz yumuyorsun bununla ilgili gelen şikayetlerde neden göz önüne alınmıyor biri Mustafa kanata dur desin bimere ve belediyeye gelen şikayetler göz önüne alınsın.

Seçmen 6 Yıl Önce

Yazık kimler belediye başkannyardımcısı olmuş.Bu şekilde devam ederse parti tabanını kaybedecek.

Valdo’ya mustafa Ercan dan 6 Yıl Önce

Valdo ya cevaptır Kendisi ile görüştüm Mustafa Ercan derki Buyursun gelsinde ben ona Bi hayır yapayım Bekliyoruz

ayla 6 Yıl Önce

Gelsin de kendisine bir hayırım dokunsun diyor. İstersen bir uğra yanına.

kepa 6 Yıl Önce

Aynen katılıyorum bir numaralı değişmesi acil Alper Zahir

İrfan 6 Yıl Önce

Çoluk çocuğa makam mevki dağıtıyo ak partililer. Ömründe erdoğana oy vermemiş ulusalcı adamı el üstünde tutuyo. Külcü gitti, daha beteri geldi.

adsiz 6 Yıl Önce

Mustafa Ercan beyin valdoya cevabını okudum.Eğer kendi yazdıysa yapacağı hayrı yazsa da biz de bilsek.yok eğer kendi yazmadı ise yazanın kendi kariyerine zarar verdiğini bilmeli. Çünkü yazılanlar seviye ve nezaket olarak beşeri münasebetlere uygun değil. Defolu.

Valdo 6 Yıl Önce

Sayın editör neden yorumumu yayınlamıyorsunuz. Siz de mi Mustafa Ercancısınız? Mustafa Ercan sen çok değerlisin de işte zamanın geçti dostum fazla kurcalama benim kulak deliktir.

Lokman 6 Yıl Önce

Mustafa Ercan insanın insana en büyük hayrı kendisini sevdirmektir.

ismail baş çamlıca 6 Yıl Önce

ne oldu hani 30 ocaktan sonra herşey çok iyi olacaktı yorumlarınızı tehditlerinizi dahi gizli yapıyorsunuz bak ben yazmıştım bu işe ulaş aş ve fırıncılar sevinsin diye

Ahmet Özkan 6 Yıl Önce

İrfan Yiğit'in ömrü 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere kadardır. Bu gidenler gibi o da o gün gidecektir.

Dursun gül 6 Yıl Önce

Çorumda mustafa ercan kadar çalışkan ve dürüst ikinci bi bürokrat göster de ondan sonra onun zamanı geçti bu şöyle oldu falan de valdo.

Sevimsiz M.E 6 Yıl Önce

Sevimsiz M.E demek yeter. Yahu Zeki Gül istifa ettirin sayın Karadağ, bakın Mustafa Ercan diye biri varmış belediyenin en çok iş yapan adamıymış!!!!

Çorumlu vatandaş 6 Yıl Önce

Çorum belediyesinde mustafa ercan kadar dürüst vecanla başla çalışan başka biri varsa göstere bilirsen çorumlularda öğrenmiş olur

Çorumlu 6 Yıl Önce

Mustafa ercan kadar çorum belediyesinde canla başla dürüst belediyenin çıkarlarını düşünen birsi varsa buyur göster valdo

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.