habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çimento’da sona gelindi

GÜNDEM

Çorum Belediyesi Çimento Fabrikası alanının yapılaşmasına ilişkin yeni plana son şeklini veriyor.

Çorum Belediyesi Çimento Fabrikası alanında yeni bir şehir inşa edilecek. Fabrika sahasının yapılaşması ve 'Çorum Yeni Şehir' Projesine ilişkin yeni plana son şekli veriliyor.

Habercim19’da bugün ‘Çimento netleşti’ başlıklı haberde, fabrika sahası için hazırlanan proje hakkında millevekilleri ve teşkilat yöneticilerine bilgi verileceğini duyurmuştuk. 

AŞGIN'DAN 'ASRIN PROJESİNDE SONA GELİNDİ' PAYLAŞIMI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu sabah yaptığı paylaşımda; “Asrın projesinde sona yaklaşıyoruz. 200 hektarlık alanda yen bir Çorum inşa edeceğiz. Çorum Valimiz, AK Parti Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla yaptığımız istişare ve değerlendirme toplantısında çimento fabrikası arazisi üzerine yapacağımız çalışmamızı ele aldık.” dedi.

CEYLAN KATILMADI

Öte yandan belediyede yapılan bilgilendirme toplantısına Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile belediye yönetici ve teknik elemanları katıldı. Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ın katılmaması dikkat çekti.

Yorumlar (2)

Vurguncular 2 Yıl Önce

Asrin vurgununu yapip gidecekler.

aşgin 2 Yıl Önce

bu yetersizlerin eline düşmesi çok yazık. yönetimde bu konu ile ilgili yetkinlik yok. imar birimi bir avukatın kontrolünde.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.