habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorumlu genç göğsümüzü kabarttı

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

GÜNDEM

Çorumlu Mehmet Akif Ersoy, gençlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin büyüklüğünü bakın nasıl anlattı?

Dün Berlin-İstanbul seferi yapan uçak yolcularına heyecanla ve sevgiyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin büyüklüğünü anlatan Türk Hava Yolları (THY) personeli hemşehrimiz Mehmet Akif Ersoy göğsümüzü kabarttı.

Uçağın yolcusu 10 kişilik öğrenci grubuna yaptığı tüyler ürperten konuşması ile bizi gururlandıran Müftülük'ten emekli emekli Mustafa Ersoy'un oğlu olan hemşehrimiz Mehmet Akif Ersoy’a biz de seni yetiştiren ana-babadan Allah razı olsun diyoruz. İşte Çorumlu Mehmet Akif Ersoy’un o konuşması: “Türkiye Cumhuriyeti devleti bu uçağı sizin için tahsis etti. Allah için vatanımızı memleketimizi çok sevelim. Çok faydalı insanlar olalım, ne olursunuz. Devletimizin yapmış olduğu bu yatırımları unutmayalım. Konuşurken tüylerim diken diken oluyor. Devlet şu anda 10 kişi için uçak kaldırıyor. Ne olursunuz hepiniz bunun kıymetini bilin. Hepinizin Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. İşte Türkiye Cumhuriyeti bu kadar büyük devlet. Hiçbir yerde vatandaşını bırakmıyor. Devletimiz bu kadar büyük devlet. Biz de borcumuzu devletimize ödemek zorundayız. Parayla değil, çalışarak, en iyi üniversitelerde okuyarak, devletimize faydalı olarak."

Yorumlar (10)

Visali 4 Yıl Önce

Mehmet akif sen nasıl duygulandıysan bende sen konuşurken duygulandım Allah senden razı olsun senin gibi bu vatani seven gençler olduğu süre bize bir şey olmaz

Mehmet Uğur Özdeniz 4 Yıl Önce

Yeğenimi o pak alnından öperim... Babası dünya güzeli insan.... Amcaları ise öyle... Ayraca çorum halkı vatan bayrak ve millet sevgisini çok iyi bilen bir bölge... Allah her anaya babaya böyle evlat nasip etsin... Tüm gençliğimiz böyledir... Zaman geldiğinde devletini böyle savunur... Allah bu sayıları arttırdın...:)???? Amin...????????????????

Selim 4 Yıl Önce

Senden ve seni yetiştiren ana baba dan Allah razı olsun En büyük T.C DEVLETİ

İbrahim gökce 4 Yıl Önce

Allah senden razı olsun hemşerim bir çorumlu olarak gurur duydum Allah devletimize zeval vermesin ne mutlu türküm diyene

YAKUP AFŞAR 4 Yıl Önce

Allah gögsümüz de imanımızı ve vatan sevgimizi almadıkça sırtımız yere gelmez çok şükür

adam 4 Yıl Önce

helal süt emmiş memleket çocuğu... alnından öpüldün

Yurdum insanı 4 Yıl Önce

Memleketimin insanı mert olur

Yaşar 4 Yıl Önce

Allah razı olsun devletimizden

Şeref 4 Yıl Önce

Hemşerimiz olarak göğsümüzü kabarttın helal olsun senin gibi evlatlara

Bülent kozan oğlu Ankara sanayici 4 Yıl Önce

Helal süt emmiş dört,dörtlük türk genci,bu memleketin taşı toprağı helal sana,seni yetıştiren o anne ve babaya teşekkür ederim.bütün gençlerimizin senin gibi yetışmesini dilerim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.