habercim19.com özgür haber özgür yorum

Edilen bedduaların reddine karar verildi

GÜNDEM

Çorum Belediyespor’un Play-Off yarı final maçında elendiği Altay, final maçında Kocaelispor’u yenerek 2.lige yükseldi.


ELVAN YILMAZ/HABER-YORUM 

Çorum Belediyespor’un Play-Off yarı final maçında elendiği Altay, final maçında Kocaelispor’u yenerek 2.lige yükseldi.
Antalya Arena stadında oynanan maçta İzmir temsilcisi Altay, Kocaelispor’u normal süresi 1-1 biten uzatmalarda da gol olmayınca penaltı atışlarının tümünü gole çevirerek mutlu sona ulaştı.

Geçtiğimiz hafta İzmir’de oynanan müsabakada temsilcimiz Çorum Belediyespor maçın normal süresini 2-0 mağlup kapattığı müsabakanın uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü iki golle sahadan 4-0 mağlup ayrılmış bu skor sonrası Altay finalist olmuştu.

Ancak maçtan çok, maçtan önce çıkan olaylar maçın önüne geçmişti.

Altaylı bir grup eşkıya ruhlu taraftar kitlesi, Belediyesporlu futbolculara maçtan bir gün önce İzmir Adnan Menderes havaalanında bıçaklı ve taşlı saldırıda bulunmuş kafile otobüsünün camlarını kırmışlar aynı çirkefliği maç esnasında edilen küfürlerle devam ettirmişlerdi.
Bunun üzerine tüm Çorumlularının nefretini kazanan Altay’ın Kocaelisporla oynayacağı final maçını kaybetmesini bekleyip Kocaelispor’un kazanması için dua, Altay’a ise beddua etmişlerdi.

Hatta Çorum belediyespor Başkanı Zeki Gül, Sporx haber sitesine yaptığı açıklamada; “ İnşallah Altay final maçını kaybeder 2.lig’e çıkamaz ve yine aynı gruba düşeriz. Onlarla görülecek hesabımız var” demişti.

Lakin Altay’ın 2.lig’e çıkmasıyla bu temenniler yok olmuş görünüyor.

NOT: Altay ve Kocaelispor taraftarlar gruplarını görünce bizim taraftar gruplarının aslında taraftar grupları olmadıkları, lay-lay-lom grupları oldukları ortaya çıktı.


Yorumlar (16)

çorumlu 7 Yıl Önce

kafan mı güzel ? dalga mı geçiyorsun ? salak salak yazılar yazmayın !!

Has Çorumlu 7 Yıl Önce

yıllardır 3.lig'de sürünmemiz tüm çorum'un ayıbıdır. kendini taraftar sayanlar ise bir kaç cümleyi geçmeyen sloganlarla takımlarını desteklediklerini sanmaları da ayrıca bir trajedir. beceriksiz bir kitle olduğumuzu herkes kabul etsin artık.

34 mekan 19 vatan 7 Yıl Önce

Gazeteci kendince şov yapmak amaçlımı yazıyorsun bunları bilmiyorum ama memleket meselesi bizimkisi senin içinse galiba birilerine yaranmak..Küçük bir düşünce ile Bedduaların reddine karar verildi gibi bir başlık atmışın taraftara lay lay lom demişin..Deplasmana gitmezsin çorumda olursa maça gidersin burda ahkam kesersin..SANA BİR ÇORUMLU OLARAK DİYORUMKİ BENDE haddini bil...

Ahmet Burak 7 Yıl Önce

ki̇mseye kızmaya gerek yok bu takımın başarısız olmasının sebebi altay değil. ki̇mlerin olduğu bellidir. suçlular içeridedir.

Fiko 7 Yıl Önce

bu işlerin beddua ve duayla olmadığı görüldü kazanan hak eden hedefine ulaşıyor. büyük takımlar iş yapar diğerleri bakar. fazla söze gerek yok reisimiz recep tayyip erdoğan'ın dediği gibi atı alan üsküdar'ı geçti. haberi eleştirmek yerine bundan ders çıkarılmalıdır. zaten yıllardır ders çıkarılmadığından 3.lig'de sürünüyoruz.

İsa Güney 7 Yıl Önce

allah çalışanın çabalayanın yanındadır çalışmadan emek vermeden kimseye bir şey vermez. haberin taraftar kısmına gelince yerinde olmuş. takımların büyüklüğü taraftarıyla olur. takım kaçıncı kümedeyse taraftarda ancak o kümede birbirleriyle paralel. tencere yuvarlanır kapağını bulur.

H.Yücel 7 Yıl Önce

bizim taraftar grupları tribünlerde sadece dolgu malzemesi olarak bulunuyor. gürültü yapmayı tezahürat bunu da takımı desteklemek sanıyorlar. altayli taraftarlar bi̇le sosyal medyadan dalga geçmi̇ş. izmi̇rde oynanan maç sonunda, sadece 80 ki̇şi̇lerdi̇ bi̇r avuç leblebi̇ kadar demi̇şlerdi̇. bu takimin başarisiz olmasinin en büyük nedenleri̇nden olan serdar bozkurt'a gi̇dene kadar i̇mparator di̇ye i̇lti̇fat etmi̇şlerdi̇.

Hasan Çerçi 7 Yıl Önce

özellikle haberin not kısmı çok iyi şimdiye kadar bu konuya kimse değinmemişti. doğru ve yerinde bir tespit yapılmış. Hiç bir slogan üretemeden bu iş olmaz. bizim alaca daha fazla üretken.

vatansever 7 Yıl Önce

neden kimse zeki gül'e bir şey demez. "beni belediyespordan başkanlığından kurtar" diye dua eden, "çorum'da 530 bin teknik direktör var" diye taraftarları küçümseyen bir başkandan ne beklenir. başkan kendi yönetimindeki bazı insanların deplasman maçlarına başka amaçlarla gittiğini bilmez mi? kimse aptal rolü yapmasın. rakip rakipliğini yapmıştır bizimkilerde yöneticiliklerini yapsalardı. elbette yaradanda yanımızda olurdu.

kırmızı-siyah 7 Yıl Önce

çok güzel bir analiz olmuş. özellikle de taraftarlar bölümü son derece yerinde ve isabetli.

vatandaş 7 Yıl Önce

zeki bey,allah kimin duasını kimin bedduasını kabul edeceğini bilir. demek ki seninkini etmedi. o zaman kendini bi sorgula bakalım s seni hala başkan yapan külcü'yü anlamakta çok zor. çorum sayende ülkeye .....

Bir bilen 7 Yıl Önce

iyi güzel yazıda eksik. neden zeki güle hiç bir eleştiri getirmedin elvan kardeşim. yıksa sendemi onun adamısın.

Mustafa Sevim 7 Yıl Önce

eski bir çorumspor futbolcusu olarak benim önerim:tecrübeli bu işi bilen bir hoca gerekir.izmir'deki maç bence hocanın hatasından kaybedildi.çorum 'a ptt lig hatta süper lig yakışır.(izmir'de oturuyorum)

çorumspor kırmızısiyah 7 Yıl Önce

biz eski çorumspor'u özledik ama ne yazık ki o eski güzel günlere dönmemiz imkansıza yakın...

vatandaş 7 Yıl Önce

sayın zeki gül, belediyespor yenildiğinde zevkten köşe olan eski yöneticilerini sende biliyorsun. belediyespor başkanlığından kurtulmak için dua ettiğin günleri ne çabuk unuttun. adamın kovuldu diye belediyespor'a sende küsmedin mi? amatörleri de sen bitirdin. zeki başkan merak etme yakında çorum'da futbol biter, yeni statta da kendiniz oynarsınız artık.

gerçek çorumlu 7 Yıl Önce

efsane çorumspor'u el birliğiyle bitirdik bunda hepimizin hatası var ne yazık ki

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.