habercim19.com özgür haber özgür yorum

Erdoğan demişti, oldu

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söz vermişti, oldu. Çorum kent merkezinde meskenlere doğalgaz faturaları ‘0’ Tl olarak gönderilmeye başlandı.

MUSTAFA DEMİRER

Çorum kent merkezi ile bazı ilçelere meskenlere doğalgaz faturaları ‘0’ Tl olarak gönderilmeye başlandı.

KARADENİZ GAZI DEVREYE ALININCA...

Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni’nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği konutlarda doğalgazda ısınma bir ay, mutfak ve kombi tüketimi 25 m3'e kadar bir yıl ücretsiz müjdesi, Çorum’da an itibariyle hayata geçti.

ERDOĞAN MÜJDELEMİŞTİ

Erdoğan, Filyos Gaz İşleme Tesisi'nde günde 40 milyon metreküp yerli ve milli gaz çıkartılabileceğini belirterek, Türkiye geneline bir de müjde vermişti.

DOĞALGAZDA ISINMA BİR AY, MUTFAK VE SICAK SU BİR YIL ÜCRETSİZ

Vatandaşların evlerindeki ısınma ihtiyaçları bir ay süreyle tamamen ücretsiz olurken, yaz mevsimiyle birlikte mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullanılan doğal gaz (25 m2'e kadar) ise bir yıl süreyle ücretsiz verilmeye başlandı.

ERDOĞAN DEMİŞTİ, OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği söz verdiği bir ay ücretsiz ısınma sözü, Çorum’da Mayıs ayı faturalarında hayata geçirildi.

FATURALAR “0” TL GELDİ

Çorum’da doğalgaz dağıtımını yapan Çorumgaz firması tarafından konutlara gönderilen faturalarda,“Bu faturanıza esas tutar, Cumhurbaşkanlığı düzenlemeleri çerçevesinde Devlet tarafından karşılanmıştır. Karadeniz gazımız hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar (11)

Çorumlu 1 Yıl Önce

Fatura son ödeme tarihi de ayın 15. gününe isabet ettirseniz

Devlet Rüşvet vermez! 1 Yıl Önce

Devlet kurallara göre yönetilir. Eğer bir indirim yapılacaksa bir defaya mahsus olmaz. Bir tek, bir ya, bir yıl ne demek? Sonra bu kıyağın tekrar alacağım anlamına gelir. Vatandaş bu oyunlara gelmez...

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 1 Yıl Önce

HZ. ÖMERİN ADALETİNİ İSTİYORUZ.

Veli 1 Yıl Önce

Allah aşkına bedeva istemiyoruz bize doğal gazı 2 yıl zam yapmayacağız deyin yeter.

Ebul Furkan 1 Yıl Önce

Devletimize teşekkür ediyoruz. Petrolü de bulduk.

Ankara 1 Yıl Önce

Bizim kartlı saatlede nasıl olacak

Önce vatan 1 Yıl Önce

Herşey bedava olsa niye bedava diye konuşur insanlar memnun edemezsin bir bismillah dendi Allah razı olsun demek yok kendimiz çıkarmadan önce gaz vardıda Süleyman Demirel'dedigi gibi içtilermi bundan sonra eminim fiyatlar düşer çok birşey değil saygı ve teşekkür ama baştada ifade ettiğim gibi üste para verseler memnun olmaz insanoğlu Allah devletimize zeval vermesin kıyamete kadar var olsun imkan sunanlardan Allah razı olsun

Vatandaş 1 Yıl Önce

Kimin parasıyla kimin faturası ödeniyor ya çok komik

Önce vatan 1 Yıl Önce

Sayın editör yorumumu ya paylaşmayın yada kesmeyin öyle olacaksa niye yorum bölümünü açıyorsunuz? Birileri yorum yapıyor yapılan yoruma eleştiri ve katılma hakkımı kullanıyorum öyle olmayacaksa yorum yapmanın gereği yok

Seçmen 1 Yıl Önce

Tamam oyum ozaman onundur demek istemiyorum hâlâ ve hiçte niyetimi değiştirecek gibi durmuyor ama belki enflasyonu gelecek 10 günde düşürebilirse eksikere diyeceğim o da zor ve... hayırlısı olsun inşAllah

F.Ç 1 Yıl Önce

Petrolde bulduk, araçlarımızın 1 yıllık yakıtınıda bedava bekleriz.....!!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.