habercim19.com özgür haber özgür yorum

Muhtar'dan sıcak mesaj

GÜNDEM

Baz istasyonu tartışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile gerginlik yaşayan Ulukavak Muhtarı Hanefi Özdemir, mahalleye spor salonu açılışında sıcak mesaj verdi.

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a afişle teşekkür etti.

Bugün gerçekleştirilen mahalle semt spor salonunun açılışı nedeniyle düzenlenen törende binaya asılan afiş dikkat çekti.

Bir süre önce Ulukavak Mahallesi sınırlarına kurulması planlanan baz istasyonu nedeniyle Başkan Aşgın ile gerginlik yaşayan Muhtar Hanefi Özdemir, Ulukavak Mahallesi Spor Salonu açılışında hizmete teşekkür etti.

Bu arada söz konusu afişte, ‘Mahallemize kazandırılan Ulukavak mahalle spor tesis için Belediye Başkanımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ederiz.’ ifadeleri yer aldı.

Yorumlar (5)

yola geleceksin hanefi... 4 Yıl Önce

...

Torpil vaarrr 4 Yıl Önce

Tesise vasıfsız kaç akp li memur olarak alınacak başkanım

crm 4 Yıl Önce

sen müracaat ettin mi?

Trol Muhtar 4 Yıl Önce

Geri Vites Nasıl Yapılır Görüyoruz Kamera Karşısında Kimin Vitrinlere Oynadığını Görmüş Olduk Hanefi Muhtar Muhtar Diye Öve Öve Bitiremediğiniz Adamı Görün işte Siyasilere Nasıl Yaranacağını Şaşırdı Yola Geliyor da Bakmayın İşte Masumlarını Tadını Kaçırıyor

Napsın adam 4 Yıl Önce

Muhtarın geri vites yapmaması için başkana sonuna kadar savunduğu görüşün arkasında durması gerekirdi. Ama belediye tarafından eminim baskıya uğramıştır. Veya tehdit edilmiştir. Bu sistem akp ye büyük oy kaybettirdi vede ettirecek

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.