habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ne kadar çok başvuru o kadar hibe

GÜNDEM

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatör Vekili İsmail Dağdelen...


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatör Vekili İsmail Dağdelen, Organize Sanayi Bölge Müdürü Yaşar Şahin’i makamında ziyaret etti.

12. Başvuru Çağrı İlanı’nın yayınlandığını ve 10 Şubat-10 Mart tarihleri arasında proje kabullerinin gerçekleşeceğini belirten Dağdelen, “12. Çağrı ilanının bütçesi 488.772,12 Avrodur. Bu miktar belirli bir ilin kullanımına tahsis edilmiş bir miktar değildir. Hangi ilden daha fazla müracaat gelirse o şehre o nispette fon akışı olacaktır. Çorumlu üreticilerimizin kurumumuza nitelikli projelerle müracaat ederek mümkün olan en yüksek miktarda fonu İlimize çekecekleri konusunda inancımız tamdır 2013 yılında yapılan ödeme miktarının bu yılda yakalanması için tüm kesimlerin desteğini bekliyoruz.”dedi.

Çorum’a kazandırılan yatırımları da anlatan Dağdelen, Organize Sanayi Bölgesi’nde süt işleme ve erişte-mantı üretimi yapan 2 işletmeye destek verildiğini, özellikle süt işleme konusunda faaliyet gösteren işletmenin ülkede IPARD programının uygulandığı tüm illere gelen projeler içerisinde destek alan en büyük çaplı proje olduğunu kaydetti.

Çorum Organize Sanayi Bölge Müdürü Yaşar Şahin ise, “Çorum’un daha fazla proje üreterek hibelerden daha fazla pay alması hepimizin ortak temennisi, bu konuda üzerimize düşen görev olursa yapmaktan memnuniyet duyarız. “ dedi.








Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.