habercim19.com özgür haber özgür yorum

Payitaht’ta Çorum tanıtımına teşekkür

GÜNDEM

Şehir Plancısı Hasan Paşa Kahvecisi Hasan Kiraz, TRT 1’de yayınlanan Payitaht dizisinde Çorum için yapılan tanıtıma teşekkür etti.

Şehir Bölge Plancısı Hasan Paşa Kahvecisi Hasan Kiraz, TRT 1’de yayınlanan Payitaht dizisinde Çorum için yapılan tanıtımdan dolayı Çorum Belediyesi’ne, Çorum Kültür ve Turizm Derneği’ne, Payitaht Abdülhamid ekibine ve ES filme şahsı ve işletmesi adına teşekkür etti.

Kiraz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kuruluşumuzdan bu yana, tarih sahnesinde yer alan ve çok önemli hizmetler vermiş olan 7-8 Hasan Paşa’nın tanıtımı için çok büyük mücadele veriyoruz. Hasan Paşa ile alakalı tanıtım dökümanlarını yol boyunda firmamıza konuk olan yüzlerce kişi ile buluşturduk. Onlara Hasan Paşa’nın tarihte ne kadar önemli kırılımlar da kahramanlık yaptığını anlatıyoruz. Bilgiler veriyoruz, işletmemizin ismini seçerken bile tanıtım amacıyla çıktığımız bu yolda faaliyetlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Tam da bu noktada geçtiğimiz hafta sonu TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisini büyük bir gurur ve keyifle, göğsümüz kabararak izledik.

Abdulhamid’in söylediği ‘’Eğer 7-8 Hasan Paşa Olmasaydı belki bugün biz de olmazdık’’ cümlesi ile bu zamana kadar yapmaya çalıştığımız tanıtım, devletin Kanalında çok daha büyük kitlelere ulaştı.

Bu Organizasyonda emeği geçen başta Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere tüm belediye çalışanlarına, Çorum Kültür ve Turizm Derneğine, Payitaht Abdülhamid ekibine ve ES filme şahsım ve işletmem adına çok teşekkür ediyorum. Ne demiştik; Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz.”

Yorumlar (6)

Çorumlu 3 Yıl Önce

Duyarlı adam , aferin

Vatandaş 3 Yıl Önce

Neye teşekkür ya para verip reklam yaptırmışsınız, para vermeden reklam yaparlarsa teşekkür edin para vererek yaptırdıklarımıza değil

vatandaşa.. 3 Yıl Önce

parasıyla yada para vermeden yaptırsana.. nasıl bişey yaptıracaksın merak ettim :)

Vatandaş 3 Yıl Önce

Parasını verirsen herkes her yerde reklamını yapar, caddelerde gördüğün bilboardlara bedavadan reklam afişi astırıyor mu mu belediye ? Ya da hangi kurum yapıyorsa bu işi ? Ben yapılan reklamı eleştirmiyorum ki yaptırsana ne olacak merak ettim demişsin. Parasını vererek reklam yaptırmışsınız neye teşekkür diyorum ? Anlamadın galiba

Ali Osman 3 Yıl Önce

Yok oara versin yok vermedin mesele bumu ahmaklar ecdadını öğren izle filmi yapanlarada Allah razı olsun de 80 senedir puttan başka birşeymi görsünüz sefiller.

Vatandaş 3 Yıl Önce

Ben ecdadımı dizi izleyerek öğrenenlerden değilim. Senin gibi... Ecdadımı öğrenmek için kitap okurum. Sana da tavsiye ederim. Yoksa burada sefil duruma düşersin ;)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.