habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şikâyet üzerine Belediye teftişte

GÜNDEM

Çorum Belediyesi'nin bazı imar uygulamalarına dair yapılan şikâyet üzerine teftişten geçtiği öğrenildi

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Belediyesi’ne bir süre önce müfettiş geldi.

Edindiğimiz bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı’nca görevlendirilen müfettişlerin geçmişte yapılan bazı imar planı uygulamalarına dair şikâyet üzerine Çorum Belediyesi’ni teftiş ettikleri belirtildi.

Bakanlık müfettişlerinin şikâyete konu edilen imar planı ve plan değişiklikleri ile ilgili inceleme yapılması için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden ikisi harita mühendisi, birisi şehir plancısı olmak üzere üç kişilik teknik komisyon oluşturdukları öğrenildi.

Yorumlar (3)

hayırlısı 6 Yıl Önce

plan değişiklerinin çoğu usulsüz.

vatansever hainsavar paralelekoyar 6 Yıl Önce

plan 1 kere yapılır ve birdaha değiştirilmez. kişye göre o kadar çok plan değişikliği varki inanılmaz.vatandaş da bu konuda bilgisiz olunca istedikleri gibi yapıyorlar. itiraz edilincede birşekilde susturuluyorlar.

çorumlu 6 Yıl Önce

buharaevlerde karaoğlanın yanındaki boş arsa imar planındaki zorunluluktan 5 yıl sağlık alanı işaretli bekletilmiş, tüm girişimlere rağmen eski başkan orayı benzinlik yapacağını söyleyerek sağlığa vermemiştir. geçen sene de yapılan tüm itirazlara rağmen bu arsa benzinlik alanı işaretlenmiş ve kamu zarara uğratılmıştır. inşAllah bunun da hesabı sorulur

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.