habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ahlatcı: ‘Ceylan bizim için büyük nimet’

SİYASET

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı övdü.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı övdü.
Milletvekili Ceylan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alaca’da ilçe başkanlığını ziyaretinde konuşan Ahlatcı, Ceylan’ın teşkilatlar için çok büyük bir nimet olduğunu belirterek, parti teşkilatlarından Ceylan’ın kıymetini bilmelerini istedi.

Partiyi ziyaretlerinde Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, il genel ve belediye meclis üyeleriyle teşkilat mensupları tarafından karşılanan Ceylan ve Ahlatcı, başta parti içi meseleler olmak üzere ülke gündemi ve ilçeye yapılan yatırım, sağlanan hizmetler hakkında istişarelerde bulundular. 
İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, taleplerini Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı’ya iletti.

Ardından İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş söz alarak, il genel meclisinin yaptığı çalışmalardan bahsetti. 
Toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Alaca’ya yapılan hizmetleri ve yatırımları bir kez daha hatırlattı. Alaca’nın AK Parti için önemli bir yer olduğunu belirten Ahlatcı, her seçim döneminde yüksek sonuçların alındığı Alaca’dan yatırım ve hizmet konusunda gelen taleplerin hep dikkate alındığını vurguladı.

Ahlatcı, teşkilat mensuplarına yapılan hizmetleri millete iyi anlatmaları ve sık sık hatırlatmaları tavsiyesinde bulundu. 
Konuşmasında AK Parti Genel Merkezinde çok önemli bir yere sahip olan ve ikinci kez MKYK üyeliğine seçilen Ahmet Sami Ceylan’dan övgüyle bahseden Ahlatcı, “Bizim elimizde çok kıymetli bir milletvekilimiz var. Çorum’a hizmet edebilmek için, bir fazla yatırım kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katıyor. Alaca’nın sayın vekilimizde apayrı bir yeri var. Alaca deyince gözleri ayrı parlıyor. Bugüne kadar ne talebimiz olduysa yerine getirebilmek için yoğun çaba sarfetti. Arkadaşlar bu adamın kıymetini bilelim. Bu adam bizim için çok büyük bir nimettir” dedi.

Yorumlar (31)

İskilipden 3 Yıl Önce

İskilip ilçe başkanı yokmu? Gündeme ilişkin eski ilçe başkanı basına çıkardı. Moral motivasyonu yükseltmek bir şeyler söylerdi. şimdi bayramda bir mesaj başka yok gibi TEŞKİLÂTLAR KORTROL EDİLMELİ İlçe beklentisi olan yapımı beklenen MYO, Tosya Iskilip yolu hakkında bir faaliyet heralde yok.

Naber 3 Yıl Önce

Haberi okuyunca rahmetli Kemal Sunal un şaşkın sahneleri geldi aklıma. Hani kafasını sağa sola sallayıp Şaşkın bir şekilde Allah Allah Allah Allah diyor ya rahmetli demek büyük nimet. Allah Allah. Çok güldüm.

barış 3 Yıl Önce

birbirinizi övün, ceylan mkyk üyesi belki vekil veya belediye başkanı olmana destek olur kaygisi böyle kelimelere dökülüyor. sami ceylan kendini kurtarsın da ondan sonra sana sıra gelsin ahlatçı kardeş.

adem 3 Yıl Önce

ceylan için reis ve ak parti büyük nimet yoksa sami ceylan'ı kim ne yapsın. Babası ile tabak çanak satmaya devam ederdi.

ibrahim 3 Yıl Önce

hiç kimse geldiği yeri unutmasın ceylan da kavuncu da kaya da aşgın da ahlatçı da. dünyanın geçici olduğu yerde bu makamlar da size kalmaz. Mezarlıklar Ben olmazsam olmaz diyenler le dolu

Sezai Hakan 3 Yıl Önce

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR..

Ağırlar 3 Yıl Önce

Körler, Sağırlar, Birbirini Ağırlar

Çorumlu 3 Yıl Önce

Çorumun kurtuluş reçetesi, Çoruma 4 tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

@corumsever 3 Yıl Önce

Belli makam ve mevkiye gelen birinin bulunduğu yere küçükte olsa bir katkısı olmalı değilmi.Sizce sayın il başkanının Akparti oylarına ne gibi bir katkısı var. Karizması, siyaset anlayışı, toplumla olan bağı, buroksiye olan olumlu / olumsuz katkısı, adalet ve liyakate karşı tutumunun insanlar üzerinde nasıl bir etkisi var. Yoksa hemşehrilerimiz oy verirken sadece Tayip Erdoğana mı oy veriyorlar.

Çorum19 3 Yıl Önce

Şükredelim vekil değil nimet nimet keşke 50 sene vekillik yapsa biz kimiz ki

Aslında olan.! 3 Yıl Önce

Aklima Zübük filmi geldi Kemal SUNAL'ın, kimse sevmiyordu ama herkes seviyor gibi yapip anca poh pohluyordu. Şimdiki durumdan farksiz rahmetlik nur icinde yatsiz bundan yillar once nasilda oynamış adeta bugünü?

Sıkıntılı 3 Yıl Önce

Ak partiye oy veriyorum lakin bu milletvekili gibi adamlardan rahatsızım. İletişimi bozuk hitabet sıfır kibir enaniyet tavan iş bilmezlik tavan Çerkez milliyetçiliği tavan yazık. Biz reis için oy veriyoruz bunlara değil

Kenann 3 Yıl Önce

Demek o yüzden ilimizde kuraklık en üst seviyede.. sizler Ak Parti'ye zarar veriyorsunuz?

adsız 3 Yıl Önce

Orhan Gencebayin yazıklar olsun şarkısını dinleyeniniz var mı.

Yalakacilik 3 Yıl Önce

Yalakalik bu olsa gerek. Aceba bi kac yil sonra birbirleri arkasindan ne diyecekler :)

Vınnn 3 Yıl Önce

Ne nimetmiş.Ne yapmış?Hangi yaralı parmak fayda görmüş?Hızlı bir şekilde geçelim.

Has Çorumlu 3 Yıl Önce

Siz böyle konuşmaya devam edin. Körler ,sağırlar birbirlerini ağırlar. A.S.C. Çorum'a ne yapmışta nimet olarak görüyorsunuz. Yazık parti teşkilatınız tel tel dökülüyor. Reis inşAllah görür çorum teşkilatını ve yaşanılan rezaletleriiiii....

Hüsam 3 Yıl Önce

Sayın ahlatcı sizin ne işiniz olsa ilgileniyor.Hani bizimkiyle ilgilenmiyor da.Seçimde siz oyunuzu verirsiniz artık

tabakçı 3 Yıl Önce

reis ve ak parti herkes için bir nimet. tabak ve çanak satmaya gelince utanılacak bir işmi ni küçümsedin anlamadım. yoksa senin holdinglerinmi var

tabak 3 Yıl Önce

tabakçıya cevap: helal dairesinde olan hiç bir mesleği küçümsemem. Vekilim ve il başkanıyım diye kibirlenmeler, millete üst perdeden bakmalar, işi düşen insanı küçümsemeler. bol bol fotoğraf ve sosyal medya kullanmalar var. Bababıs ile ticarete devam etse bunların hangisi olurdu?

Eleştiriye evet, hor görmeye... 3 Yıl Önce

Eleştiri yapmak elbette yasal sınırları çiğnemediğimiz sürece makul karşılanabilir. İdareciler de buna katlanmak zorunda olabilir. Ama tabak çanak satmak diye helal alın teriyle iş yapmayı küçümsemek, hiç hoş olmamış. Unutmayın, bu insanların da aileleri, çocukları, ana babaları var.

Mustafa 3 Yıl Önce

Şimdi yani Erol ve Oğuzhan vekilimiz kuru fasulyemi başkan nimetten saymaya cağızmı????

mustafa şahin 3 Yıl Önce

bozacının şahidi şıracı

Reisin kayığı 3 Yıl Önce

Reisin kayığına bindiniz , hadi bakalım, dua edin de batmasın o kayık.. :)) sonra görürsünüz o nimetleri ,

Tanımasam 3 Yıl Önce

İnanacam.

Şuayip 3 Yıl Önce

Özellikle okul müdürlüğü mülakatlarında, yandaş atanmasında etkili ve yetkili olduğunu atananlar ve atanamayanlar çok iyi biliyor. Atananlar için kesinlikle büyük nimet, Ama atanamayanlar için ise kelimeler kifayetsiz kalır

Hakan 3 Yıl Önce

Sizin işlerinizle uğraştığı belli oldu

Hakkı 3 Yıl Önce

Atama işlerinde çok iyi çalışırlar

Corum 19 3 Yıl Önce

Nimet kişiler değil hak hukuk ifade düşünce özgürlüğü anayasal vatandaşlık şeffaf yönetim hesap sorulabilmesi fırsat eşitliği sayıştay denetimi vatandaşa değer verilmesi vs değerlerdir sahip kül ilşkisi değil ve olmamalı haddim olmayarak

Corum 19 3 Yıl Önce

Nimet kişiler değil hak hukuk ifade düşünce özgürlüğü anayasal vatandaşlık şeffaf yönetim hesap sorulabilmesi fırsat eşitliği sayıştay denetimi vatandaşa değer verilmesi vs değerlerdir sahip kül ilşkisi değil ve olmamalı haddim olmayarak

has çorumlu 3 Yıl Önce

ne kadar güzel birşey söyledin demekki çalmamış çarpmamış haksız yere zengin olup kendine fabrikalar yatlar katlar almamış helalinden kazanmaya devam etmiş (yorumu beğenyen grup siz gidin kendi ekibinize bakın bir yerlerde ballı boş kadrolar vardır oraya çöreklenin)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.