habercim19.com özgür haber özgür yorum

AK Parti Adayı 5 Soru 5 Cevap'ta

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

SİYASET

Elvan Yılmaz 5 Soru 5 Cevap'ta soruyor, adaylar cevaplıyor

Çalkantılı ve gerilimli bir aday belirleme süreci yaşanan AK Parti’de Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın oldu. Elvan Yılmaz’la 5 Soru 5 Cevap’ın ilk konuğu da dolayısıyla AK Parti Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın.

Adaylık sürecinde AK Parti’de yaşananlar

Çorumlu neden Aşgın’a oy versin?

Çorum’la ilgili plan, proje ve hedefleri nedir?

Çorum’u Ensar Vakfı mı yönetecek?

Çorum Belediyespor’la ilgili düşüncesi…

Tüm bu soruların cevabı pazartesi günü (yarın) Elvan Yılmaz’la 5 Soru 5 Cevap’ta habercim19’da…

Yorumlar (5)

Adil 5 Yıl Önce

Son soru mükemmel olmuş mustafa demirer bıraksınlar şu ensari mensarı bütün dernek vakıf cemaat bunlarla siyaset yapmaktan bunların arkasına saklanmaktan kurtulun artık açın kulaklarınızı artık daha zorlamayın nedir bu arkadaş

Emre yılmaz 5 Yıl Önce

Belediye profesyonel spora karışmasın . Bütün belediye başkanlarının başını ağrıttı. O Belediye bütçesinden verilmesi kanunda yok , ben de karşıyım. Belediyenin bulacağı para da birilerine peşkeş çekilerek oluyor.

Gizemli 5 Yıl Önce

1•Hepsi birbirinden kötü. Reise yazık ve çok yalnız 2•Muzafferciler ve ensarcılar artı koltuğundan başka koltuk derdi olanlar. 3•Sadece kendi yaşamları için projeleri var gerisi külli göstermelik. 4•Evet artı gidenler varoluşlarını devam ettirecek. 5•Orasıda yine zenginlerin daha zengin olmasını sağlayan bir arena. Birde güçsüzlerin bir basamak yükselmesi.

gizemliye 5 Yıl Önce

sana sorduklarında cevap verirsin, sen

Gazetece değilisiniz 5 Yıl Önce

yahu sorsanıza eski stat hakkında ne düşünüyor ? trafik sorunu nasıl hallolacak? size gazeteci deniyorsa vay halimize. sordukları sorulara bak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.