habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ceylan Afyonkarahisar'da görevlendirildi

SİYASET

Partisi tarafından yeniden milletvekili adayı gösterilmeyen AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Afyonkarahisar'da görevlendirildi.

Partisi tarafından yeniden milletvekili adayı gösterilmeyen AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar mitinginde görevlendirildi.

Yapılan açıklamaya göre; AK Parti’de teşkilat görevi devam eden Ceylan’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Afyonkarahisar’da gerçekleştireceği toplu açılış ve miting organizasyon görev verildi.

Ceylan Afyonkarahisar’a giderek çalışmalara başlarken, daha sonra Denizli mitinginde çalışma yapacak.

CEYLAN’DAN İLK AÇIKLAMA

Afyonkarahisar’da parti yöneticileriyle düzenlenen istişareye katılan Ceylan, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Yüzyılı için kapı kapı çalışmaya, gönüllere girmeye, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da AK davamız için durmadan, yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.

CHP’YE GÖNDERME

İnancımız tam, 15 Mayıs günü yine aynı şekilde Türkiye’mizin her yerinde ve burada da büyük bir mutluluk ve heyecanla zaferimizi kutluyor olacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonu içerisinde milletimiz doğruya doğru diyecek, doğru adımlarla yola devam diyecek inşallah. Manevi değerlerimize, örf ve adetlerimize müdahale edenlere, küçümseyenlere, tepeden bakanlara, ezandan rahatsız olanlara, seccadelere, mescitlere ayakkabı ile basanlara bu millet oy vermez. İçimizdeki mandacılara haddini bildirmek için, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’i Müslüman gönüllerle buluşturan güçlü iradeye sahip çıkmak için, Türk ve Türkiye Yüzyılına sahip çıkacağız. 14 Mayıs Tayyip Erdoğan’ın ikbali meselesi değil, Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devletinin beka meselesi bugüne kadarki kazanımlarının taçlandırılmasıdır.

HAK-BATIL MÜCADELESİ

Bu bir hak batıl mücadelesidir. Hakkın yanında olmak Hakka yakın olmaktır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (22)

Afyon şimdi KARAhisar oldu !!! 1 Yıl Önce

tamamdır haydi bakalım belediye, hastahane, postahane vb. bütün kamu kurumlarında ki çerkez arkadaşlarımız AFYON KARAHİSARA gidiyorsunuz. Hücuuuummmm... yada şu olabilir orada varsa eğer Adige / Çerkez onları alır ve hepsi ASC'nin sözünden çıkmaz ve tepelere kadar kafa tutarlar... komik anlattım ama bunlar olacak beyler.

Fetöş 1 Yıl Önce

Fetöcüler hortladı…

Vatandaş 1 Yıl Önce

Bu ne yüzsüzlük ya bunu hala kim akpartide barındırıyor. Oy yok size

Millet 1 Yıl Önce

Asc yi ak partide istemiyoruz.

Reis 1 Yıl Önce

Asc yargı önüne çıkarılıp yargılanmalı.

By 1 Yıl Önce

Çoruma gelmeye yüzü yok, gidip Ankara'da gorev istemiştir.şimdi Afyonkarahisar düşünsün;)

Vay arkadaş 1 Yıl Önce

Torpille kişiler işe alırken, torpille kişileri başka birime aldirirken de hak ile batıl mücadele veriyordu değil mi?

Selah 1 Yıl Önce

Afyon şimdi KARAhisar oldu !!! Rumuzlu şahıs gelde sana Çerkeslerin kimler olduğunu sana anlatalım. Tabii dinleyecek kadar .... varsa... ????????????

Asc Başkan 1 Yıl Önce

Geleceğin Çorum Belediye başkanı.

gerçek 1 Yıl Önce

^^Afyon şimdi KARAhisar oldu^^ Ahmet Sami Ceylanın başarısızlıklarına çerkezliği karıştırmayın bende bir çerkez olarak yorumunuzu kınıyorum önce insanlık önce vatan sevgisi

Selah'a 1 Yıl Önce

Sana buraya 2 adet link atıyorum. Önce bunların hesabının verin siz: 1.Link: https://www.facebook.com/emrehidayet.mert.1/posts/pfbid02DZZntQBvJoWco7k55Epk8w3Bce8RARpWnXjgdyWUHgANwMhh4eKL9qMr12ZV82BTl 2.Link: https://www.facebook.com/emrehidayet.mert.1/posts/pfbid02U7KiSDGgtY9iKrW1WB4WnLuDeSa1G5hRDczyCBgCCRtJCZ4PLec5xEUR9bfwjMF1l bu linkleri kopyala ve yapıştır chrome ye bak bakalım ne var...

Çorum19 1 Yıl Önce

Allah rızası için artık şu Asc'yi bize göstermeyin.

Recep 1 Yıl Önce

asc aday olursa ak partiye yazık, chp ye hayırlı olsun, asc artık partideki görevlerini tamamladı, tencere tava, hep aynı hava ya dönmeli, Efsane! siyasetçi rahmetli adnan abisi gibi kenara çekilmeli,

Hakan Yılmaz 1 Yıl Önce

Afyonkarahisar seninle daha güzel..!

Ay 1 Yıl Önce

Desene Ćoruma 3.atlamaz donemini layik goreceksiniz

Şaşkın ördek 1 Yıl Önce

Başka adam bulamamış mı akparti

Bize her yer ASC 1 Yıl Önce

Corum'a da muhtarlari mi gorevlendirdi ASC. Adam dovrurup partiye ayar cekti ellam. Corum'a niye gelemiyo ASC. Bu arada ASC nin zamaninda liyalatsiz olarak devlette ise soktugu (ozellikle genclik merkezindekiler) kisiler cok tedirgin. Isten cikarilacaklar diye cok korkuyorlar. Gece uyku uyumuyorlarmis, duyduguma gore :)

servet 1 Yıl Önce

bu çerkesleri neden çekemiyorsunuz..hazımsılığınız neden acaba?*

hayati 1 Yıl Önce

sizde çerkesler kadar olsaydınız Türkiye bir Türkiye daha olurdur..............

Düşünür 1 Yıl Önce

Desenize Afyon'da akp nin oyları düşecek!...

Kule… 1 Yıl Önce

“Bu bir hak batıl mücadelesidir.” Demekle haddi aşmak gibi bir durum ortaya çıkıyor veya sen ne dediğini gerçekten biliyormusun. Ayrıca Çorum’a ne yaptında Afyonkarahisar’a kadar gittin. İşin gerçeği Çorum’da görünme uzaklara git dediler ve sepetlediler.Afyon kaymağı suçuklu döner yersen, aklın başına gelir belkim.

CORUMLU 1 Yıl Önce

Bırakın orda kalsın.Bi daha da dönmesin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.