habercim19.com özgür haber özgür yorum

CHP’li yöneticiler hakaret iddiasıyla yargılanıyor

SİYASET

Çorum CHP'nin 3 yöneticisi cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ve İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, Cumhurbaşkanı’na hakaret iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

DURUŞMA KASIM'A ERTELENDİ

Asliye Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen ilk duruşmaya CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin yanı sıra parti yöneticileri de katıldı. Duruşma öncesi Adliye Sarayı önünde CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız bir açıklama yaptı Duruşma 29 Kasım’a ertelendi.

CHP’Lİ KADINLAR ERDOĞAN’A SUÇ DUYURUSU

Bu arada CHP Çorum Kadın Kolları, Gezi olaylarından dolayı “sürtük” ve “çürük” ifadesini kullandığı iddiasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili hazırlanan dilekçe, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına verildi. Suç duyurusu öncesi Adliye Sarayı önünde basın açıklaması yapıldı.

Yorumlar (4)

Hedef 2071 2 Yıl Önce

Cumhurbaşkanına hakaret ettiniz diye ödülmü vereceklerdi.çekin cezanızı hepiniz hesap vereceksiniz bu millete andolsun andolsun andolsun.

Hedef 5071 2 Yıl Önce

Ahahaha 2023 e ne oldu..

Bektaş 2 Yıl Önce

Kılıçdaroğlu meclis kürsüsünden el hareketi çekerken çokoprens almaya mı gitmiştiniz CEHAPE'li hanımefendiler

Çorumlu 2 Yıl Önce

Farzedelim bu Kişiler siyasetçi değil aynı şeyleri söylemişler gene mahkemeye verirmisiniz insanlara sürtük şehide kelle dese normal bi vatandaş tepkiniz ne olurdu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.