habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum AK Parti adayıyla ilgili yeni iddia

SİYASET

AK Parti'nin Çorum Belediye Başkanı'nın belirlendiği iddiası gündeme geldi

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylarının belirlenmesinde sona gelinirken, AK Parti adayları hakkında çok çeşitli spekülasyonlar medyada yer buluyor.

Bunlardan en çarpıcısı dün bir internet sitesinde yayımlandı. Samsunhaber isimli sitede yer alan habere göre, AK Parti’nin Çorum Belediye Başkan Adayı belirlendi. AK Parti'nin adayları bazı illerde kesinleştiği belirtilen haberde, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı’nın Mehmet Aykaç olduğu yazıldı. Ayrıca Sungurlu Belediye Başkanı Adayı Fatih Başak, Ankara Altındağ Belediye Başkanı Adayı'nın ise hemşehrimiz Asım Balcı olduğu yer aldı.

Bu haber üzerine ulaştığımız AK Parti kaynakları, Çorum için değerlendirmelerin henüz tamamlanmadığını vurgularken, ayrıca bugünlerde Çorum’da yeni bir anket daha yapılacağını belirttiler.

Yorumlar (13)

ÖMER 5 Yıl Önce

EĞER ÖYLE BİR ŞEY OLURSA CHP'YE HAYILI OLSUN. BUNUN BİZ VEKİLLİĞİNİ BİLE BİLMİYORUZ. BİN OYUM OLSA BİRİNİ VERMEM.

fy 5 Yıl Önce

siz kimi istersiniz beyefendi?

mb 5 Yıl Önce

Mehmet Aykaç ismi mevcut isimler içerisindeki en mantıklı isimdir.Arif Ersoy mantığı ile yönetilecek bir belediyecilik sizleri bekliyor inşAllah

FATİH 5 Yıl Önce

Yaşınız küçükse vekilligini bilemezsiniz, 1995 senesinde yaklaşık 10 aylık koalisyon hükümetinde Rahmetli Erbakan hocamızla dillere destan hizmetler yapıldı ve halen bunları bilen emekli memur çiftçi hep dile getirir. Aynı anlayışla ins Belediye ve Corum' umuz daha güzel hizmetlere kavuşur.

Gobel 5 Yıl Önce

Aman Allah Korusun

Edi 5 Yıl Önce

Eskiye rağbert arttıysa geçmiş olsun çoruma

VATANDAŞ 5 Yıl Önce

Hemşehrim size tövbe haşa gökten peygamber getirsek nafile! siz bu memlekete hırsız ahlaksız namussuz hain tipleri baş edip ondan sonra nasıl kurtuluruz derdine düşen topluluklar olduğunuz sürece merak etmeyin iyisi gelmez.!

PAPUCCU 5 Yıl Önce

MEHMET AYKAÇ AKP GEÇTİMİ DE ADAY OLACAK.ÇORUM A UĞRAMAYAN YOLUNU EKSİĞİNİ BİLMEYEN BİRİ BAŞKAN OLACAK OLUR MU OLUR HADİ HAYIRLISI

ADEM 5 Yıl Önce

BU ZAMANA KADAR AK PARTİDEN BAŞKA PARTİYE OY VERMEDİM, DIŞARIDAN ÇAKMA ADAY GELİRSE OYUM MHP'YE

Gizemli 5 Yıl Önce

Kafanızı boşuna yormayın > Mehmet Karadağ gelecek????

---- 5 Yıl Önce

çoruma ne yaptı türkiye geneli söylenmiyor

Mertçe 5 Yıl Önce

Kim gelirse gelsin Zeki Gül'den daha hayırlıdır. Ancakben Ak Partiden artık bir şey beklemiyorum. Maalesef onlarda düzene uymuş hep torpil hep torpil.

Emin yüksel 5 Yıl Önce

REİSİN her türlü kararına saygı duyarız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.