habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum AK Parti’nin aday tanıtımı Pazar günü

SİYASET

AK Parti Çorum İl Teşkilatı, Ankara’da gerçekleştirilen Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.


AK Parti Çorum İl Teşkilatı, Ankara’da gerçekleştirilen Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda yeni seçim müzikleri ve AK Parti'nin yeni hedefleri açıklandı.

Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Milletvekili Adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ahmet Sami Ceylan, İl-İlçe Teşkilat Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl-İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, İl-İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katılan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın veda ederken söylediği gibi “Bu bir veda değil Fatiha'dır” sözünün icraata geçtiği bu günlerde Başbakanımız bizi yeni hedeflere yeni insanlar ile hazırlıyor. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için güçlü ve diri bir teşkilat ile çıktığımız yolda Başbakanımızın her zaman yanındayız.” dedi.

Toplantıda kendilerini yalnız bırakmayan tüm teşkilatlara teşekkür eden Bekiroğlu, “Buraya gelmiş ve burada teşkilatımızın gücünü göstermiş olmak bizim Başbakanımıza en büyük vefa borcumuzdur. Biz vefamızı Başbakanımızın yanında ve sunduğu hedeflerin peşinde koşarak ülkemizi en üst seviyeye çıkartmalı ve bu yolda gereken tüm çalışmaları yapmalıyız.” diye konuştu.




Yorumlar (2)

çorum 9 Yıl Önce

alır ama ne alır bilinmez...

Atıf Metin 9 Yıl Önce

mümkün değil.çorum halkını bu kadar hiçe saymalarına akp seçmeni olarak izin vermeyeceğiz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.