habercim19.com özgür haber özgür yorum

Coşkunsu traktörcüler sitesinde

SİYASET

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşkunsu, seçim çalışmalarını traktörcüler sitesinde sürdürdü.

Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşkunsu, seçim çalışmaları kapsamında, Çevre Yolu üzerinde bulunan Traktörcüler Sitesi’ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

TRAKTÖRCÜLERLE DERTLEŞTİ

Çorum’da ticaretin önemli merkezlerinden birisi olan Traktörcüler Sitesi’nde tüm iş yerlerini tek tek ziyaret eden İsmail Barış Coşgunsu, beraberinde İl Başkanı Fatih Softa, Merkez İlçe Başkanı Tarık Aktaş ve partililerle birlikte traktörcü esnafı ile dertleşti.

'SİTEYE ULAŞIM PROBLEMİ VAR’

Yapılan açıklamaya göre; esnaf traktör alım-satımlarının yok denecek kadar azaldığını belirtirken, sitede görevli bir vatandaş ise; “Burada sorun çok, aracı olmayan maalesef yürüyerek gelmek zorunda, çünkü ulaşım hizmeti yok” eleştirisinde bulundu
Gelecek Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Coşgunsu ise “Burası ekonominin kalbinin attığı merkezlerden birisi elbette ki ulaşım sorunu olmamalıdır. Hatta bu bölgeye mutlaka bir de üst geçit yapılmalıdır. Böylesine önemli bir bölgeyi gezdik ve değerli esnafımızla görüşüp destek istedik, onlarca da şikayet aldık, Maalesef hem satış yok, hem de sorun çok her şey ortada.”dedi.
Coşgunsu, eski model bir traktörle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.