habercim19.com özgür haber özgür yorum

Külcü resmi davetli olarak katıldı

SİYASET

Çorum eski milletvekili ve Belediye Başkanı, kurucu il başkanı Muzaffer Külcü, parti genel merkezinin davetiyle 21. kuruluş yıldönümü programına katıldı.

Çorum eski milletvekili ve Belediye Başkanı, kurucu il başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Genel Merkezi'nin resmi daveti üzerine Ankara’da düzenlenen AK Parti’nin 21. Kuruluş Yıldönümü programına katıldı.

CUMHURBAŞKANI KATILDI

Külcü yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkezi’nin 21. Kuruluş Yılı Programı’na davetiyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen ‘AK Parti’nin’nin 21. Kuruluş Yılı Programı’na katıldık.

AK PARTİ'NİN 21. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

AK Parti’nin 21. Yaşı Türkiye siyasetine hayırlı olsun. Türkiye’nin aydınlık geleceğine vesile olsun inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (17)

Kulcu'ye kadar düştünüz... 2 Yıl Önce

Akp'ye hiçbir zaman oy vermedim. Ama Külcü'yü niye görevden aldığını açıklasın Tayyip , söz oy vereceğim.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 2 Yıl Önce

Muzaffer Külcü Belediye Başkanlığı döneminde yarım kalan ÇORUM HAVALİMANI inşaatı için moloz yığını demiştir. Bunu söyleyen eski milletvekili ve eski belediye başkanını AK PARTİ'ye çağırmaları gayet normal ve doğaldır. Çorum için AK PARTİ' den YATIRIM beyleyenlere sesleniyorum. Seneler çok ve bitmez. Nasıl olsa her seçim ÇORUM ÇANTA DA KEKLİK. Sizin için Çorum her seçim %50 ve üzeri oy garantidir. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Tahir 2 Yıl Önce

Külcü Ak Parti'nin Milletvekili adayı olucak..

Baskan 2 Yıl Önce

Koltuğa değdi.durmaz artık bir yerlere gelir.

Efsane 2 Yıl Önce

Akparti bu işte ne bekliyorsunuz ki al birini vur otekisine eğer bunlarla gelecek inşaa edilecekse vay bu ülkenin haline. Dava dedikleri bu işte dava dava neyin ve kimin davası. ALLAH tan başka ve ALLAH in davası dışında kim ne davası guduyorsa şirk içinde dir. Şirkin davası iblisin davasıdır. Kulun kula davası ancak dunyaliktir. Oda menfaatin dışında bir anlam ifade etmez. Muzaffer Kulcu kendini göstermek için bayağı çaba sarf etmiş. Resim çektirerek mesafe alanlarin siyaseti. Ne olacak davet edilince başin göğe mi erecek. Merak etmeyin mevlam hepinizin resmini fazlasıyla çekiyor.

Batandaş 2 Yıl Önce

Ak arti daha da oy istiyor. Bu adama daha değer veriliyorsa oy moy yok. Ak Parti bunların yüzünden erimeye devam ediyor.

SORUMLU 2 Yıl Önce

NİYE İSTİFA ETTİ Kİ O ZAMAN

Çorumlu 2 Yıl Önce

Neden görevden alındı bilen var mı?? Madem muteber bir insandı görevden alanlar istifa etsin

Çorumlu 2 Yıl Önce

Adam gibi adam çorum onunla kurur duyuyor tarih görmedi çorumda böyle adamı çalışkan zehirgibi maşAllah çorumun sana ihtiyacı var başkanım

biktik kulcuden 2 Yıl Önce

ne bu kulcu guzellemeleri habercim 19 bize ne nereye davet edildiyse gorevinden ne icin alindigi bilinen ama dile getirilemeyen devrik bir eski belediye baskaninin kamuoyunu bu kadar mesgul etmesi anormal kendisi haber degeri tasimiyor geciniz

Salih 2 Yıl Önce

ya reis ne yaptığını bilmiyor, ya da birileri reisi kandırıyor. Madem öyle adamı ne diye istifaya zorladınız kardeşim, bu kadar değer veriyordunuz madem, ne diye adamı itibarsızlaştırdınız, yazık değil mi.

Vatandaşşak 2 Yıl Önce

Külcü yaptığı icraatlarla Çorum’da önemli işler yapmıştır. Taraflı tarafsız herkesin gönlünü de kazanmıştır.. istifa ettirildiğinde ve öncesinde türlü dedikodular duydum. Doğru yalan bilemem ama biçok şey duydum.. fetöcü , yolsuzluk , akçeli işler , imar rantı vs vs vs.. dediğim gibi doğrusunu yanlışını bilmem. Ama parti yönetimi istifasını aldıktan sonra bişey yapmalıydı.. ya bunu açıklayıp hapis se hapis veya neyse cezası , külcünün insan içine çıkacak yüzü kalmayacaktı.. yada istifa ettirmeyeceklerdi.. yaptıkları çok saçma , hem istifa Ettir hemde parti programlarına davet et.. çok tutarsız bi durum.. bu bile akp ye oy vermemek için bir sebeb.. kendisi bahsetmiyor mu vefa dan.. bu mu Vefa örneği yani .. şaka gibi

Kul Ahmet 2 Yıl Önce

Ne kadar boş yorumlar yapmışsınız.Külcü Başkan Çorum’un görüp görebileceği en iyi siyasetçidir.Açın Google ı bakın külcü döneminde neler yapılmış memlekete.Allah bahtını açık etsin inşAllah yaptığı hizmetleri görmezden gelmek nankörlük olur.

Kul Ahmete cevap olsun 2 Yıl Önce

Google YouTube girince fetoya söylenen guzellemeler, beton santralinin kemin olmadığını sonra kimin olduğunu. Meclis üyelerinin sebepsiz mi sebeplimi kapsamında istifa ettikleri. Akparti belediyesi ile polemikleri. Amerikada ki programı. Samanyolunun kampüsü.Binevler imarı. Tv19. Hakimyetin yönetim kurulu başkanı. Avusturalyadaki şahsın facebook yazışmaları. Belediye başkanın geldiğinde maaşların ödemesinin bile sıkıntıda olduğu. Siz fazlasını reise sorun bizden daha fazlasını o biliyor. Demek ki ciddi birşey vardı ki görevden aldı. Yoksa niye alsın.

Bitendaş 2 Yıl Önce

Şu Çorumlulunun aklına hakikaten şaşıyorum. Evde evladına babasına kardeşine itimat etmeyip herşeye rağmen bu işlere itimat gösteriliyor ya ne diyeyim. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Can 2 Yıl Önce

Külcü iyidir, bağımsız aday olacak

SEVİM KOŞ 2 Yıl Önce

Külcü'de koşmuş bak.. Külcü zannediyor ki yargıdan yırttım. Yırtmadın aslanım yargılanacaksın... televizyona aktardığın paralar, basın aşkın, para aşkın ve bütün aşkların önüne gelecek...BU arada Külcü'nün Ak Parti de siyaset yapma şansı yok. Hatta hiç bir parti Külcü'yü kabul etmez.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.