habercim19.com özgür haber özgür yorum

MHP’den Çorum’a çağrı

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ başlattıklarını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, firmaları temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet ederken, ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ başlattıklarını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Mal ve hizmet üreten, satan, pazarlayan firmalarımızın şirketlerimizin, kurumlarımızın, toplumsal rahatlama adına temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır.” sözlerinden yola çıkarak, 'Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası' başlattı.

Kampanyayı duyuran MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, tüm Çorumlular’ı kampanya destek vermeye davet etti.

Teşkilat olarak kampanyaya katılan firmaları ziyaret edip, kamuoyu önünde açıklayacaklarını belirten Karapıçak, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yaptığı çağrı üzerine, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı olarak Çorum'da Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası'nı başlatmış bulunuyoruz. Bu vesileyle toplumsal rahatlama adına Çorum'daki tüm firma, şirket ve kurumlarımızı temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet ediyoruz. Kampanyamıza destek verecek markaları Çorum teşkilatı olarak ziyaret edip, kamuoyu önünde kendilerine teşekkür edeceğiz. Haydi Çorum, şimdi milli birlik ve dayanışma zamanı. Artık herkesin, her kesimin elini taşın altına koymasının zamanı geldi. Aziz milletimiz adına bu kampanyanın genişleyip yaygınlaşması için herkesten her kesimden yardım ve destek bekliyoruz."

Yorumlar (9)

Ahmet 2 Yıl Önce

Ortaklarımız ekonomiyi batırdı, hadi hep beraber çıkaralım...

Günaydın 2 Yıl Önce

Atı alan üsküdar ı geçti.

Geciniz bunlari 2 Yıl Önce

Ne çağrisinda bulunuyorsunuz kardeşim, iktidar ortagi degilmisiniz ? Suan siz desteginizi cekseniz ertesi gun ulkede erken secim karari alinir. Baskanlik sistemini ( tek adam sistemi) de ülkenin basina siz bela ettiniz. Devlet Bahceli soyler Erdogan'a , bir gece de yayimlar bi kararname olur biter. Siz kimin akli ile dalga geciyorsunuz. Elinize mikrofonu alinca farkli , kamera arkasinda farkli olmayin. Sizsiniz bugunlerin sorumlusu

Çorumlu 2 Yıl Önce

MHP nin oyu yüzde 5 e düştü komple dayanışsa ne olur.. MHP ye verecek adam akpye verir oyunu küçük ortakla ne işi olur

Sertan 2 Yıl Önce

indirim de bulunulacaksa öncelikli olarak mazota benzine gelen zamı aşağıya çekin Devlet olarak

Ülkücülük bu mu? 2 Yıl Önce

Helal olsun partiyi bitirdiniz ya. Başbuğ Türkeş’in kemikleri sızlıyordur. Kimsenin yanında MHP’liyim diyemiyoruz. Partinin başına geçecek adam da kalmadı içeride. Küskünlerden birileri çıksada partiyi toparlasa

Ülkü 2 Yıl Önce

Ülkü devlerine nasıl kıydınız. Hepsini birer birer partiden attınız. Yazıklar olsun. Başbuğun kemikleri sızlıyor.

Alparslan 2 Yıl Önce

Mhp nin içinde yapılan siyaseti beğenmeyen yüzbinlerce insan var Kapalı kapılar arkasında bu kişilerin çogunun iyiye sempati duyduğu herkes tarafından biliniyor.2019 yerel seçimlerinde İstanbul da Sayın İmamoğluna oy verdikleride aşikar.Kısaca Mhp kağıt üzerinde var sahada yok.

Hilal Yılmaz 2 Yıl Önce

Ocaklarda ülkücü hareketin lideri olması yolunda, Meral hanıma olan teveccüh artıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.