habercim19.com özgür haber özgür yorum

Numan Kurtulmuş Çorum’da

SİYASET

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş seçim bürosu açılışı ve miting için Çorum’a geldi.

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş seçim bürosu açılışı ve miting için Çorum’a geldi.

İlk olarak Bayat’ı ziyaret eden Kurtulmuş, burada esanf ve vatandaşla bir araya geldi, mini miting düzenledi. Kurtulmuş, daha sonra İskilip’e hareket etti.

Kurtulmuş, saat 17.30’da AK Parti Yazırçarşı Seçim Bürosu’nun açılışı ve mitingin ardından Çorum’dan Amasya’ya geçecek.

Yorumlar (4)

Ahmet 5 Yıl Önce

İsraftan başka bir şey değil bu ziyaretler. Toplumun genelinde kabul gören kişileri aday yapmak yerine 'biz bunu aday yaptık, işinize gelirse' tarzı bir yaklaşımla aday belirleyip toplumda karşılığını göremeyince Çorum'a her hafta bakan gelmeye başladı toparlamak için. İnşaAllah bu kez halk görür bunları.

BİRBİLEN 5 Yıl Önce

bu ve bunun gibi yapılan ziyaretlerde devletin ne kadar para harcadığını bir arastırsanız inanamazsınız.ne gerek var anlamak mümkün değil.oraya tüm kamu görevlileri gidiyor makam araçlarıyla dağıtılan yiyecekler.polislerin iaşesi yakılan yakıt. aman Allahım israf bu artık dur deyin.

hayret 5 Yıl Önce

Bu sıralar çorumda bakan bolluğu var nedense. Her hafta biri geliyor demekki adaylardan da vekillerden de gayet memnunlar ki çorum halkıyla birlikte bu mutluluğu paylaşmaya geliyorlar. Allah muhabbetinizi artırsın .

Bayat 5 Yıl Önce

Rabbim Cumhurbaşkanımıza ömür versin ama kardeşim bu adaylarla olmuyor, adamın 3. dönemi artık yeter bayat geriledi, Cumhurbaşkanımız için veriyorduk ama yeter bunlara oy yok, sadece Cumhurbaşkanımıza oy var inşAllah bir ders alırlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.