habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yozgat’a seslendi, sorunu çözün

SİYASET

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, Yozgat'a bağlı olan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasındaki eksiklikleri dile getirdi.

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, yeni yapılan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasındaki eksiklikleri dile getirdi.

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasında yemekhane olmaması nedeniyle müdürlük personellerinin öğle yemeklerini İl Özel İdaresi yemekhanesinde yemek zorunda kaldığını belirten Derin, ayrıca binada havalandırma problemi yaşandığına dikkat çekti.

Derin, yaptığı açıklamada. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde ayrıca klima sisteminin olmadığını ve personellerin bu durumdan mağdur olduğunu belirterek, “Dış görünümü olarak çok şaşalı binalar yapabilirsiniz ancak binaların içi boş” ifadelerine yer verdi.

Çorum Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün Yozgat’a bağlı olduğunu hatırlatan Muhammed Derin, Yozgat Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü yetkililerinden sorunlara biran önce çare bulunmasını talep etti.

Yorumlar (6)

Sağlık Çalışanı 2 Yıl Önce

Darısı il sağlık müdürlüğüne orayada bir el atın personel çalışma şartlarına, bina yağmur yağıdığında heryer su akıyor herkes bir grup kurmuş bana dokunmayan yılan bin yaşasın çabasındalar ne liyakat var ne düzen herşey keyfi yapılıyor.

Vay bee 2 Yıl Önce

Bölge müdürlüğü yumruk kadar Yozgatta. Üretim,vergi ve ihracaat şampiyonu Çorum Yozgat tapuya bağlı. Vah başımıza gelenler. Ne günlere kaldık Yarabbi

Heri 19 2 Yıl Önce

Merhaba orman mud.Amasya ya Tapu kadostra Yozgat a Askeriye Tokata bağlı ne yazık bu bizim memleketin siyasilerinin comezligini gosterir.

öğretmen 2 Yıl Önce

NE KADAR İÇİ BOŞ KONULAR

vatandaş 2 Yıl Önce

Bu durum yıllardır böyle. Küçük illere büyük illerin müdürlüklerini bağlamak. Neye göre bu durumu oluşturmuşlar.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 2 Yıl Önce

Çorum'un yarısını Amasya'ya, yarısınıda Yozgat'a bağlayın. Organize sanayi bölgesini hiç birisine vermeyin. HÜKÜMETİN ÇORUM'A VERDİĞİ DEĞER NE YAZIK Kİ BU KADAR. SENELERDİR SÖYLÜYORUM. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.