Aşgın'ın bu projesi heyecanlandırdı

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yeni dönem projesi Bilim ve Teknoloji Merkezi, meraklılarını heyecanlandırdı.

24 Mart 2024 Pazar 18:29
Aşgın'ın bu projesi heyecanlandırdı

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin, bilim ve teknoloji meraklısı gençler başta olmak üzere tüm Çorum halkını heyecanlandırdığı bildirildi.

Robotik kodlama, elektronik kodlama, siber yazılım, yapa zeka gibi alanların yer alacağı merkez Türkiye’nin gelecekteki bilim adamlarının yetişmesine katkı sağlayacak.

YENİ GEZERAVCI’LAR YETİŞECEK

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, farklı yaş gruplarını ve farklı birikime sahip gençleri bilimle buluşturacaklarını ifade ederek “Bilimi eğlenceli ve ilgi çekici bir deneyime dönüştürerek bilimsel çalışmayı genele yayacağız. Gençlerimiz, bilim ve teknolojiye daha kolay erişecek, deneysel ve uygulamalı etkinlikler gerçekleştirecek. Bu sayede, şehrimizde ikamet eden gençlerimizin bilimsel ve teknolojik gelişmelere olan ilgisini artıracak, Türkiye'nin gelecekteki başarılı beyinlerini, Selçuk Bayraktar’larını, Alper Gezeravcı’larını yetiştireceğiz"dedi.

Bilim ve Teknoloji Merkezinde planetaryum, doğa bilimleri atölyesi, matematik atölyesi, astronomi, havacılık ve uzay atölyesi, tarım teknolojileri atölyesi, deneyap atölyelerinin yer alacağının altını çizen Başkan Aşgın, seçimlerden hemen sonra Bilim ve Teknoloji Merkezi ile ilgili çalışmaları başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 25.03.2024 00:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2024-03-25 00:25:57

Ya başkan iyi hoş da afet hazırlığı, iklim krizi, göçmen sorunu vs, bunlar İsveç'in sorunları mı, yerelde bir tane hayati projen yok.. Her tarafa bina dikiyorsun sonra geleni gideni olmayan yere tuvalet kağıdı masrafı sarıyorsun başımıza..

Avatar
Eski Evler 2024-03-24 22:55:29

Efendi kentsel dönüşüm için çözüm aramaya baksan önce... yerdeki işleri bitirmeye bak önce çünkü deprem gerçeği uzaydan daha yakın sanki... kredi kolaylığı veya TOKİ marifetiyle bitir şu işi insanlar bunu bekliyor senden....

Avatar
Mehmet Efdal 2024-03-24 23:59:25

Projeler hayata geçirildiği sürece takdir edilir.
Ancak, sayın başkan sözünü tutmadı.
Erzulum dede mevkii seçim öncesi projesi idi. Lafta kaldı.
Büyük Cami ile Arasta arası, Farabi ve Hamit camii sokaklar. Yıllardır virane duruyor, ne olacağı hakkında hiçbir bilgi veya çalışma yok. Evlerimiz yıkıldı otoparklar oluştu. Hakkımız olanı alamadık ve ne olacağını da bilmiyoruz.
Bu konuda açıklama bekliyoruz

Avatar
haha 2024-03-24 22:39:34

ne boş insanlarsınız ya

Misafir Avatar
Hocanım 2024-03-25 05:14:12 @haha

Hocam, dolusunu yazarmısınız, öğrenelim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yeni 2024-03-24 22:43:16

Yeni bedesten yükleniyor desenizya

Avatar
Oy yok 2024-03-25 05:21:20

Bilim merkezini Bilim adamı yetiştirmek için mi yoksa merkeze AKP torpilli belediye memurları personel almak için mi açılıyor oturur tartışırım. Tıpkı kadın kültürlerin kültürle alakası olmadığı gibi.

Avatar
Heyecan 2024-03-25 06:50:56

Proje proje diye çıkanlar bana göre tam tamam pireyi deve yapmak...İleriye dönük üreten realist zihniyet ve icraatları lazım Çorumumuza...hayaller genelde iş görmezler yeryüzünde

Avatar
İskilipli 2024-03-24 21:26:45

Alnının Ak ı Ye aşkla çalışan başkana selamlar ekibe İskimipde katılacak 7 gün kaldı Nisan 1 kirazı soğuk vuracak