Bu toplantı Çorum’u da ilgilendiriyor

‘Seramik Sektöründe Yerli Makine ve Teknolojinin Geliştirilmesi’ konulu program Çorumlu makine sanayi sektörünü de ilgilendiriyor.

03 Ocak 2021 Pazar 13:19
Bu toplantı Çorum’u da ilgilendiriyor

Seramik Sektöründe Yerli Makine ve Teknolojinin Geliştirilmesi’ konulu program düzenlenecek.
Ticaret ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları’nın katılımıyla, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), Makine ve Aksamları İhracatçılar Birliği (MAİB), Türkiye Makine Federasyonu (MAKFED) ile beraber, Dünya Gazetesi’nin moderatörlüğünde ‘Seramik Sektöründe Yerli Makine ve Teknolojinin Geliştirilmesi’ programı 5 Ocak 2021 Salı günü saat 10.30’da online gerçekleştirilecek.
Sektörün rekabetçiliği ve teknolojinin geliştirilmesine katkı sağlayacağına inanılan bu toplantıya Çorumlu makine üreticisi firmaların da katılmasında büyük fayda olacağı belirtildi.
Programa konuşmacı olarak Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere, MAİB Başkanı  ve MAKFED Başkan Vekili Kutlu Karavelioğlu, ÇCSİB ve TSF Başkanı hemşehrimiz Erdem Çenesiz, Dünya Gazetesi'nden Hakan Gülda, Vahap Munyarve Rüştü Bozkurt katılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.