Çorum’dan Dünya’ya mobil ihracat uygulaması

Bulut tabanlı artırılmış gerçeklik uygulaması Cxocard, Çorum’da başladığı serüvenine dünya çapında müşterilerine hizmet sunarak devam ediyor.

14 Kasım 2019 Perşembe 11:08
Çorum’dan Dünya’ya mobil ihracat uygulaması

Bulut tabanlı artırılmış gerçeklik uygulamaCxocard, Çorum’da başladığı serüvenine dünya çapında müşterilerine hizmet sunarak devam ediyor.

Artırılmış gerçeklik uygulamaları, fiziksel olarak ortamda bulunmayan bir içeriği, kullanılan aygıtın ekranında daha gerçekçi olarak görmeye ve incelemeye imkan sağlayan uygulamalar

www.cxocard.com sunduğu bu hizmetle Türkiye’de tek olma avantajına sahip. Dünya çapında yaklaşık 20 uygulama ile rekabet halinde olan Cxocard, Çorum’dan mobil uygulama servisi ihracatının yapıldığı tek uygulama.

Uygulamanın işleyişi; belirlenen işletme için kullanmak istenen videoların kartvizit, broşür, reklam panoları, ürün kutuları ve benzeri yüzeylerin Cxocard’ın bulut tabanında bulunan bir video ile eşleşmesi şeklinde gerçekleşiyor.

Çorum başta olmak üzere Türkiye’de ve dünya çapında müşterileri bulunan Cxocard, genişleyen ağıyla ihracatta giderek daha fazla söz sahibi oluyor.

Son Güncelleme: 14.11.2019 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.