Yeter artık, kıymayın!

Habercim19 Yazarı Halit Yıldırım, Rusya-Ukrayna savaşında bilhassa çocukların yaşadığı acı, gözyaşı ve drama dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

14 Mart 2022 Pazartesi 14:58
Yeter artık, kıymayın!

Habercim19 Yazarı Halit Yıldırım, dünyanın gündeminde birinci sırayı işgal eden Rusya-Ukrayna savaşında bilhassa çocukların yaşadığı acı, gözyaşı ve drama dikkat çekti.

‘Savaşın mağdurları çocuklar’ başlıklı bir yazı kaleme alan Yıldırım, ABD, NATO, AB ve Rusya cephesinden gelişmeleri insani yönüyle değerlendirdi.

Halit Yıldırım, köşesinin sonuç bölümünde “…Irak, Suriye, Filistin, Afganistan, Bosna, Arakan ve Doğu Türkistan da çocuklar çekti ceremeyi. Irak savaşında oradaki çocuklar organ mafyalarının ellinde insan yedek parçası gibi kullanıldı. Dün esmer, siyah gözlü çocuklar ölürken susanlar ırkçı batı medyası “sarışın mavi gözlü çocuklar ölüyor” diye ağlaşıyorlar, oysa her doğan çocuğun yaşama hakkı varken. Bu çocukların günahı sömürgecilerin boynunda…Yeter artık, öldürmeyin birbirinizi! Kıymayın çocuklara…” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 14.03.2022 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu kadir 2022-03-15 02:29:40

biri halit'e cezaevinde büyüyen çocuklar için ne yazdın diye sorsun. komşusunun çektiklerini görme ukrayna için duyar kas iki yüzlülük bu işte...