1000 öğrenci Kudüs'ü okuyacak

Çorum'da 1000 öğrenci "Tarihte Kudüs ve Mescid-i Aksa" kitabını okuyacak.

30 Mart 2024 Cumartesi 01:09
1000 öğrenci Kudüs'ü okuyacak

Memur-Sen Çorum İl Başkanı Fatih Okumuş ve Eğitim-Bir-Sen Çorum Şubesi Başkan Yardımcısı İlhan Akbaş, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı ziyaret ederek "Bir Bilenle Bilge Nesil" projeleri kapsamında öğrencilere ulaştıracakları "Tarihte Kudüs ve Mescid-i Aksa" kitabını takdim etti.

Yapılan açıklamaya göre; Çorum Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim-Bir-Sen ve Genç Memur-Sen'in paydaş olduğu proje kapsamında 1000 öğrenci 1 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında 406 sayfalık Tarihte Kudüs ve Mescid-i Aksa kitabını okuyarak öğretmenlerle birlikte tahlil yapacak, okumuş oldukları bilgiler ışığında kompozisyon yazarak süreci tamamlayacak. Değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenecek final programında teslim edilecek.

Memur-Sen Çorum İl Başkanı Fatih Okumuş bu süreçteki yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Dağlı’ya teşekkür etti.

Vali Dağlı da, “Bir bilenle Bilge Nesil” projesine Valilik olarak destek verdiklerini belirterek, eğitimle ilgili yapılan ve yapılacak olan her projenin çok kıymetli olduğunu ifade etti. Dağlı, projeye katılacak olan öğrencilere başarılar dileyerek, böyle bir projenin hazırlanması ve hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİPLİ 2024-04-02 13:04:24

zaten sendika olarak göreviniz bu olmalı. ne üyelerinizin ne de memurların haklarını savunmak sizin işiniz.

Avatar
Vatandas 2024-04-03 12:09:07

Eğitimi bitirdiniz zaten .çarpım tablosunu bilmeyen öğrenci kudüş ü bilse ne olacak