3 ödül birden aldılar

Ulukavak Anaokulu, eTwinning Ödülleri töreninden 3 ödülle döndü.

07 Ekim 2019 Pazartesi 13:38
3 ödül birden aldılar

Yıllardır yaptığı projelerle eTwinning portalında aktif olarak yer alan Ulukavak Anaokulu,  çalışmalarının meyvesini almaya başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eTwinning Ödülleri töreninden, 3 ödülle döndü. Ayrıca Çorum'da sadece iki okula verilen eTwinning paketlerinden biri de Ulukavak Anaokulu'na takdim edildi.

Avrupa Ulusal Kalite Etiketi Levhasını da kazanan Ulukavak Anaokulu, böylece Avrupa'da görünür bir okul haline geldi.

Öte yandan okul öğretmenlerinden Serap Gül de kuruculuğunu yaptığı "Meraklı Minikler Bilimle Büyüyor" adlı projesi ile Avrupa Kalite Etiketi aldı.

eTwinning nedir?

eTwinning, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

eTwinning Portalı (www.etwinning.net) ana toplanma noktası ve çalışma alanıdır. Yirmi sekiz dilde mevcut olan eTwinning Portalının bugün yaklaşık olarak 573.000'den fazla öğretmen üyesi bulunmaktadır. Portal, öğretmenlerin ortak bulması, proje oluşturma, fikirlerini paylaşması, en iyi uygulama alışverişinde bulunması ve eTwinning platformunda bulunan çeşitli özelleştirilmiş araçları kullanarak hemen birlikte çalışmaya başlaması için çevrimiçi araçlar sağlamaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165