Anneler kep attı

İTÜ Anne Üniversitesi Programı'na katılan anne ve anne adayları törenle diplomalarını aldı.

08 Kasım 2019 Cuma 13:45
Anneler kep attı

Hitit üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin iş birliğinde gerçekleştirilen HİTÜ Anne Üniversitesi Programı'na katılan anne ve anne adayları törenle diplomalarını aldı.

Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, HİTÜ Anne Üniversitesi Programı'nda eğitim alan anne ve anne adayları ile akademik ve idari personel katıldı.

HİTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende yaptığı konuşmada, bu yıl ikinci kez düzenlenen HİTÜ Anne Üniversitesi Programı'nın başarıyla tamamlandığını, bu program sayesinde anne ve anne adayı kadınların hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Anne Üniversitesi Programı kapsamında, kadınlara çocuk gelişiminden mikrobiyolojiye kadar 29 farklı konu başlığında eğitim verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sosyalci 2019-11-21 20:57:07

Rektör Bey üniversite içinde millete üstten bakarak, azarlar gibi konuşarak çok incitici oluyorsunuz. Yumuşak huy size daha çok yakışır. Tutum ve davranışlarınızla örnek oluyorsunuz. Bunu unutmayın.

banner165