Bakan yol için heyet gönderiyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Karakeçili-Fatih Caddesi bağlantı yolu üzerinde kalan bakanlığa ait alanlarla ilgili inceleme yapmak üzere teknik bir heyeti Çorum'a gönderecek.

22 Ekim 2019 Salı 19:09
Bakan yol için heyet gönderiyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Karakeçili-Fatih Caddesi bağlantı yolu üzerinde kalan BİLSEM binası, eski Kız İHO binası ve arsası ile ilgili bakanlıktan teknik bir heyeti Çorum’a göndereceğini açıkladı.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ile birlikte TBMM'de Nöbetçi Bakan olarak bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Karaçeli-Fatih Caddesi güzergahında yola denk gelen ve Milli Eğitim Bakanlığı’nı ilgilendiren ola denk gelen BİLSEM binası hizmete açmayı planladıkları yeni yolun Milli Eğitim’i ilgilendiren bölümlerle ilgili istişare ederek taleplerini kendisine ilettiklerini bildirdi.

Bakan Ziya Selçuk’un yakın zamanda Çorum’a bakanlık heyetini göndereceğini belirten Aşgın, yolun Fatih Caddesi çıkışını da kısa sürede açacaklarını ümit ettiklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 25.10.2019 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Heyet-i gezi ve lüzumsuz harcama 2019-10-23 11:03:10

Heyet gelince yıkılmasın dediği vakit,bina yıkılmayacak mı?Bahsi geçen heyetin gelip,inceleme yapması gereksiz bir masrafa yol açacaktır. Ne gerek var?Yıkılması gerekiyorsa yıkılmalı.

Avatar
binevler 2019-10-23 09:07:35

kocatepe ilkokulunu yolunu unutmayalım

Avatar
mağdur vatandaş 2019-10-24 10:58:23

sayın belediye başkanım gerçekten binevler kendi haline terk edilmiş durumda lütfen kendi gözünüzle görün gezin bakın .lütfenn

Avatar
halk ekmek 2019-10-24 11:00:03

belediyenin sunmuş olduğu halk ekmekte yok.sağlık ocağı yok .yok ta yok. NERESİMİ BİNEVLER

Avatar
Cenk 2019-10-25 00:58:39

Erol kavuncu ne alaka ne yapmış memlekete gittiği yerde boy boy resim çekinmekten başka yaptığı ne var. Çıksın memlekete şunu kazandırdım desin fos yahu fos yemin ederim reisin gölgesinde yüzüyonuz.