Bir okulda karantina kararı

Çorum'un Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde iki sınıf karantinaya alındı.

17 Eylül 2021 Cuma 11:49
Bir okulda karantina kararı

Çorum'un Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde bazı öğrencilerin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucunda iki sınıf karantinaya alındı.

Edinilen bilgilere göre; Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesinde iki sınıfta 4 öğrencinin korona testlerinin pozitif çıkması nedeniyle iki sınıf da 14 gün süreyle karantinaya alındı.

Aynı sınıfta 10 gün içinde ikinci kez korona virüs vakasına rastlanmasının ardından sınıf öğrencilerinin tamamı, yakın temaslı olarak kabul edildi. Öğrenciler eve gönderilerek 14 gün boyunca temaslı takibine alındı. Karantinaya alınan sınıflardaki öğrencilerin 14 gün boyunca uzaktan eğitim alacakları öğrenildi.

İlçede diğer okullarda da vakalar görülmeye başlandı. Atatürk İlkokulunda da 3 sınıfta birer öğrencinin korona testinin pozitif çıktığı ve öğrencilerin karantinaya alındığı öğrenildi.

İHA
 

Son Güncelleme: 17.09.2021 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165