Ceylan ve Ahlatcı gençlerle tecrübelerini paylaştı

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, TÜGVA Gençlik Buluşmaları'nın bu akşamki konuğu oldu.

05 Mart 2021 Cuma 22:40
Ceylan ve Ahlatcı gençlerle tecrübelerini paylaştı

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Türkiye Gençlik Vakfı Çorum İl Temsilciliği’nin organize ettiği Gençlik Buluşmaları’nın konuğu oldu.

TÜGVA İl Temsilciliği’nin düzenlediği bu akşam düzenlediği buluşmaya Ceylan ve Ahlatcı’nın yanı sıra  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl başkan yardımcıları Kadriye Taşdemir, Elif  Tekeli, Osman Aktı ve Mustafa Gökgöz de katıldı.
Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı gençlere tecrübelerini aktardılar ve 2023 hedeflerini TÜGVA ile beraber gerçekleştireceklerini söylediler.

AK Parti İl Başkanlığı olarak TÜGVA’ya destek veren Ahlatcı, gençlerin merak ettiği konulanda yönelttiği soruları cevaplandırdı. Ahlatcı, TÜGVA’nın Türkiye’de yerli ve milli bir gençlik yetiştirme konusundaki gayretlerine değindi.

Programın sonunda TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, Ceylan ve Ahlatcı'ya hediye takdim etti.

Kayabaşı, geleneksel hale getirdikleri Gençlik Buluşmaları’nın önümüzdeki günlerde de devam edeceği bilgisini paylaştı.

CEYLAN NECİP FAZIL'IN SÖZLERİYLE MESAJ VERDİ

TÜGVA İl temsilcisi ve gençlerle bir araya gelen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, şöyle dedi; "TÜGVA İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ve yarınlarına umut içerisinde baktığımız genç kardeşlerimizle bir aradayız. Sizler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecek" diyen Ceylan," Her birinizin ahlakına, kabiliyetine, gayretine, birikimine, azmine, başarılı olacağına, Türkiye'nin aydınlık geleceğine inandığım gibi inanıyorum. Türkiye'nin 2053 ve 2071 vizyonlarını oluşturma ve hayata geçirme vazifesini huzuru kalple sizlere emanet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi TÜGVA’dan Asım’ın nesli kıratında nesiller yetiştirmesini bekliyoruz. Bu çatı altında buluşan her gencimiz, mukaddes değerlerin, milli hedeflerin takipçisi ve sahibi olmalıdır. Sizlerin bu bilinç ve dava ruhuna hakim gençler olarak yetişeceğinizden hiçbir şüphemiz yoktur.

Her zaman gençlerin yanındayız. Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi, kim var! " diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "ben varım! " cevabını verici, her ferdi "benim olmadığım yerde kimse yoktur! " duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı siz değerli kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğiz. Her zaman gençlerimizin yanındayız. Bir gün gelecek bizlerin bu kutlu davaya hizmet ettiği bu görevlerde sizler olacaksınız.”

TÜGVA GENÇLİĞİNE HER ZAMAN DESTEK SÖZÜ

Ceylan'dan sonra gençlere hitaben bir konuşma yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yaptıkları ziyareti çok önemli bulduğunu söyledi.

Ahlatcı, şöyle devam etti; "Türkiye Gençlik Vakfı  ülke genelinde donanımlı gençlerin yetişmesi için güzel ve anlamlı faaliyetler yapıyor. Türkiye’nin yerli ve milli olma çabalarında yapılan faaliyetler ve etki alanlarında TÜGVA olarak ülkemizin geleceğinde önemli noktadasınız. TÜGVA’nın faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Yapılan programların gençlerimize olan bağlantısı ile diğer STK’lar arasında ayrı bir öneme sahip. TÜGVA gençliğine her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Başta Tügva il temsilcisi Enes Kayabaşı olmak üzere önemli çalışmalara imza atan tüm gençleri tebrik ediyorum.”

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İZİNDE BİR GENÇLİK

TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı da, şöyle konuştu; "Vakfımızın misyonu, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamaktır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, devletin yanında bir gençlik yetiştirmeye çalışıyoruz. Vatanını, milletini bayrağını seven gerektiğinde kutsalları için bir adım bile geri durmayan bir gençlik için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Pandemi sürecine rağmen hem fiziksel hem online mecralarda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bünyemizde ortaokul, lise ve üniversiteli erkek ve hanım kardeşlerimize yönelik çalışmalar yapıyoruz. Şuan Çorum Merkez dışında 6 İlçede temsilciklerinin olduğunu önümüzdeki günlerde Çorum Tüm İlçelerinde TÜGVA temsilciliklerini açmak istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 06.03.2021 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165