Çiçekle karşılandı, ilk mesajı verdi

Çorum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek göreve başladı. Kodek, çiçekle karşılanırken, ilk mesajını verdi.

22 Mart 2021 Pazartesi 20:53
Çiçekle karşılandı, ilk mesajı verdi

Çorum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek göreve başladı. Kodek, mesai arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılandı.
İlk görev gününde bir mesaj yayınlayan Kodek, şöyle dedi;

"İlimiz için belirlenen yol haritamızda 2023 hedeflerine hep birlikte koşacağız. Bu süreç sonunda tasavvur edilen gençlik hedefimiz ise; dünyanın gelişimini takip eden, teknolojik ve teknik yeniliklere açık, girişimci, değerlerimizi özümsemiş, insanlığın sorunlarına duyarlı, ufku geniş, estetik bakış açısına sahip, mutlu, geleceğin becerileriyle donanmış nesiller yetiştirmektir.

Dünyada bugün hem eğitim alanında hem de sosyal alanda toplumlara etki eden yapısal dönüşümler artık gözle görünür boyutlara ulaştı. Yaşanan bu değişim sürecini lehimize çevirebilmek ve ülkemizin aydınlık yarınları olan çocuklarımıza yüksek idealler sunmak ancak yapılacak gerçekçi, uygulanabilir planlar ile mümkündür. Her dönemde bir önceki sürece göre gelişen ve daima ileriye yürüyen Türkiye'nin, her alanda var olabilmesi için tüm kademelerde geleceğe yönelik çalışıyoruz. Biliyoruz ki geleceği inşa etmek ve toplumu şekillendirmek ancak eğitim politikalarının sağlıklı bir şekilde planlanması ve gençlerimize uygun şekilde aktarılması ile mümkündür.
Ülke olarak büyük ideallere sahibiz. Mensubu olduğumuz medeniyet tasavvurumuz vesilesiyle küresel hedefler tayin etmek gerektiği elbette açıktır. Yeni ufuklara doğru yol almak, hepimizin mecburi güzergâhı olmalıdır. Bu anlamda ülkemizin ekonomik ve teknolojik olarak ulusal ve uluslararası alanda kalkınmasında büyük rol oynayan eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi, esasen bir zorunluluk haline gelmiştir. İlimiz için belirlenen yol haritamızda 2023 hedeflerine hep birlikte koşacağız. Bu süreç sonunda tasavvur edilen gençlik hedefimiz ise; dünyanın gelişimini takip eden, teknolojik ve teknik yeniliklere açık, girişimci, değerlerimizi özümsemiş, insanlığın sorunlarına duyarlı, ufku geniş, estetik bakış açısına sahip, mutlu, geleceğin becerileriyle donanmış nesiller yetiştirmektir. Sosyal açıdan uyumlu ve ruhsal açıdan sağlıklı bireyler yetiştirmek hedeflerimiz arasındadır.

Çocuklarımızı proje odaklı düşünmeye sevk eden eğitim uygulamalarının faydası da yadsınamaz boyutlara ulaşmıştır. Çünkü üretime dayalı olan ve somut çıktılar sunan proje odaklı eğitim yaklaşımları, kalıcı dönütlerle ülkemize katkı sunacaktır. Çocuklarımızın teknolojiyi bilmeleri ve yeni projelerle ülkemiz yararına üretimler yapma potansiyeline sahip olmaları, geleceğimiz için hayati önemdedir. Bu doğrultuda emeği geçen tüm eğitim camiası çalışanlarına ve paydaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İlimiz için planladığımız hedeflerin muktedir şekilde hayata geçmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni eder, hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Biri 2021-03-23 01:30:47

Peki şimdi sayın müdür Amasyalı. Ömer beyi protesto ettikleri gibi çorumlu isteriz demiyeceklermi. Kapı önünde sendikacılar ne zaman açıklama yapacaklar istemezük diye.

Avatar
Teşkilat 2021-03-22 22:23:45

Allah yardımcısı olsun, kuzu postunda olan çok. Çiçek falan hikaye, içi yananlar var.

Avatar
Vah Vah 2021-03-22 21:19:43

Milli Eğitim kimlere kaldı. Anlaşılan göreve başlama için akşam saatleri tercih edilmiş. Üçü birarada milliegitim bizden sorulur der gibiler.

Avatar
Dusunen deli 2021-03-23 10:09:44

Madem vekaleten atama yapacaktiniz Huseyin devam etseydi. En azindan milli egitimi biliyor. ASC deneme surecine aldi elmaci guzelini demekki kendisine biat ederse devam, en ufak bi durumda şut :)

Misafir Avatar
Dostlar 2021-03-23 14:31:23 @Dusunen deli

Bize Hüseyin Kır'ı anlatmayın.Bakmayın dış görününtüsünün mülayim olduğuna,icraaata bakın.Eğitim ile bilmek istediğiniz her türlü bilgiyi Bozkurt ağabey den dinleyebilir siniz.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
öğretmen 2021-03-23 11:29:48 @Dusunen deli

delimisin olurmu hiç,bakanlık görevlendirmesi valilk görevlendirmesi değil akıllım öğrende geeeeel

Beğenmedim! (1)
Avatar
İskilipden 2021-03-22 21:06:18

İlcemizde Sakarya ilköğretim okulu değerlendirilsin. Boş ve atıl durumda.
Meslek Yüksek Okulu çözüm bekliyor.
ilçe merkezinde kültür merkezi spor salonu tiyatro salonu yoktur İHTİYAÇTIR. İlği.

Avatar
Özcan Çokyalayan 2021-03-24 10:57:54

ASC son çırpınışların devam et. Yakında tarih olacaksın ama çorumda bıraktığın pisliği temizlemek epey zaman alacak. Muğlaya kaçan yalamacın da dahil kimse arkanda duramayacak.

Avatar
Osman 2021-03-23 06:43:01

İSKİLİP Sakarya ilköğretim okulu ahşap okul. İlçeyi ziyaretinde müdür bey incelemeli. değerlendirilmeli. Boş durmamalı bu ilköğretim binası.

Avatar
Biris 2021-03-23 20:16:57

Gel seni protesto edelim biri kardeş hemde ne protesto bağırtalim çağırtalim sendikalasalim

Misafir Avatar
Biri 2021-03-24 02:40:37 @Biris

Seni hep bağırtıp çağırtmışlar anlaşılan.

Beğenmedim! (0)

banner165